Stormberg er i gang med det store novembersalget og det betyr at at du kan gjøre gode dealer på klær, sko og turtilbehør. Faktisk er det opptil 70 prosent avslag på nesten alt i nettbutikken! Dette er en ypperlig mulighet til å kjøpe noe til seg selv, eller begynne på julegavehandelen.

Her er 10 gode kjøp du kan gjøre nå:

1. Valdres resirkulert jakke

En isolerende jakke med både fleece og teddyfôr. Denne er satt ned til 499 kroner.

Er du glad i gode dealer? Sjekk ut vår live-oppdatering av Black Friday.

2. Nissedal jakke

En fin vinterjakke med dun og fjær. Det er ikke galt å klikke den hjem til 599 kroner. Du finner den her.

3. Nissedal jakke barn

Barn vokser ut av klær i rekordfart, så det kan være lurt å se etter tilbud når du skal investere i nok en jakke til minsten. Nissedal jakken er en godt isolerende jakke med dun og fjær som nå koster 399 kroner. Se den her.

4. Geilo vattert selebukse unisex

Klar for skisesongen? Du er ikke alene, så hvorfor ikke kjøpe en ny bukse som passer like godt til alpint, snowboard og lek i snøen. Denne får du nå til 399 kroner.

5. Trolltind resirkulert vattert skalljakke

Dette er en lett vattert jakke med 4- veis stretchfunksjon som også byr på svært gode vanntette og fukttransporterende evner. Jakken passer til bruk i høst- og vinterhalvåret. Du finner den her til 999 kroner.

6.Bremsnes parkas

Har du sett så fin parkas i fleece! Denne er kjempefin til både turer i by, skog og mark på kjølige dager. Du finner den her til 399 kroner.

7. Unheindal ullgenser

En varm og komfortabel ullgenser til herre. Kanskje dette er en forsinket farsdagsgave? Du finner den på tilbud her.

8. Urstad kokesett 1L, 6 deler

Nå gjør du et kupp på dette komplette kokesettet som kan brukes på tur. Denne er både smart, lett å pakke sammen og billig. Du får den til 449 kroner!

9. Vestreim softshell turbukse

Hos Stormberg finner du blant annet denne turbuksen i tynn softshell med svært god bevegelighet.Gjetter du prisen?

Den koster 399 kroner.

10.Nordishavet høyhalset ullgenser

En klassisk genser som passer til bruke både hjemme, på hytta eller tur. Denne vil du kunne ha mange sesonger fremover. Nå er den satt ned til 499 kroner!