Fjellsport er med på Cyber Monday-festen, og har oppdatert sitt store Black Week-salg. Det er med andre ord ingen grunn til å fortvile dersom du ikke fikk tid til å handle sport- og friluftsvarer på tilbud i løpet av Black Friday eller helgen som gikk. Cyber Monday-salget er oppdatert med en rekke knallbra rabatter på bestselgere.

Finner du en julegave eller to til deg selv eller en venn som er glad i å gå på tur?

Se også: Store Black Week-salg hos Milrab og Anton Sport

Gå direkte til Black Week-salget til Fjellsport her, eller se noen av de aller beste kuppene du gjør i dag på Cyber Monday:

Jetboil gasskjøkken - 41 %

Perfekt for turene! En av bestelgerne til Fjellsport akkurat nå, som du får til bare 1279 (før 2179).

Sjekk her.

Swix RaceX Bodywear - 26 %

Racex Bodyw LS fra Swix er et lett og hurtigtørkende undertøysplagg, med elastisk konstruksjon som gjør at den føles lett og luftig mot huden. Den åpne strukturen holder på den varme luften tett på kroppen, samtidig som det har meget god pusteevne, hurtigtørkende egeskaper og god fukttransport.

Her finner du den på salg.

Led Lenser Hodelykt - 46 %

Knallgod hodelykt, som du får hele 46 prosent rabatt på i dag. Super julegave! Denne er den sterkeste i NEO-serien, og finner en vei, selv der det ikke er noen.

Her finner du den.

Mammut Protect Fiber Bag- 36 %

Mammut protect fiber bag er en sovepose som er laget for å gi deg god søvn. Innsiden av hetten er foret med et spesielt materiale som skal minimere unødvendig lyd fra soveposen, og du får med ørepropper og ansiktsmaske for å maksimere sjansen for å våkne helt uthvilt. Nå er den nedsatt med 36 prosent.

Her finner du den.

Lett telt fra Helsport – 31 %

Lofoten Superlight 2 er lettvekterutgaven av Lofoten Pro Camp fra kvalitetsmerket Helsport. Teltet tilbyr den samme gode plassen og praktiske tunnelåpningen, men med en mye lavere vekt. Teltet er svært enkelt å sette opp med inner- og yttertelt festet sammen. Les mer og sjekk prisen her.

RAB Expedition Kitbag - 50 %

Robust duffelbag fra RAB som rommer 50L. Har avtagbare skulderreimer og flere festepunkter på utsiden, i tillegg til to lommer på innsiden av lokket. Nå på 50 prosent. Du finner den her.

Alfa Lyng - Perform GTX - 45 %

En vanntett, pustende og komfortabel sko med tett passform fra den norske kvalitetsleverandøren Alfa. Fjellsport er nå billigst i landet på denne bestselgeren.

Øyo Turtagrø Turbestikk - 45 %

Øyo Turtagrø er et fint turbestikk i bambus. Består av kniv, gaffel og skje. Kommer med oppbevaringsmappe i filt. Du finner den her.

Arctic Zip Polo fra Brynje - 37 %

Arctic Zip Polo er en langermet trøye med høy hals, glidelås og tommelhull. Den er slitesterk og innehar god fuktkontroll. Lager med 80 % merinoull.

Du finner den her

Scenic 8 kikkert fra Silva - 50 %

Dette er en hendig liten kikkert fra Silva med godt grep som gjør at den sitter godt i hånden. Liten nok til å få plass i lomma og leveres med nakkereim. Med 8x forstørrelse og 114 meters synsfelt får du en kikkert som klarer seg fint uten stativ og for eksempel i båt.

Du finner den her

Brodder til løping - 40%

Dette produktet er på min personlige ønskeliste. Broddene skal være perfekt for løpetur på snø og is, og har for øvrig refleksdetaljer for det tilhørende vintermørket. Broddparet er anatomisk tilpasset venstre og høyre fot, og skal passe de fleste sko. Her finner du løpebroddene Yaktrax Run.

Gridarmor-merinolongs - 57%

Merinoull er en fryd å gå med, og det er kun det du får med denne 100% merinoull-stillongsen. Kan brukes til aktiviteter hele året, og selvfølgelig godt og varmt og slappe av med hjemme også. Skaff deg det myke og komfortable undertøysplagget her.

0,75L Termos - 36%

Følgende termos passer fint både på tur, skolen og jobb. Korken er enkel å skru, lekkasjefri, er lagd av rustfritt stål, holder innholdet på opptil 0,75 liter varmt eller kaldt i 20 timer og kan vaskes i oppvaskmaskin. Alt som kan vaskes i oppvaskmaskin så man slipper å stå over kummen er verdt å eie, spør du meg. Her finner du termosen.

Teknisk dunjakke fra Bjørn Dæhlie - 51%

Jacket Seefeld Insulator er en lett og teknisk dunjakke med hette, perfekt før og etter trening eller som en fritidsjakke. Vind- og vannavvisende jakke av svært høy kvalitet. Du finner jakken her.

Dunjakke fra Arc'teryx - 31 %

Denne lette vinterjakken fra meget populære Arc'teryx er laget med hvit gåsedun som har en dunspenst på 850. Sjekk prisen her.

Ullundertrøye fra Bjørn Dæhlie - 44 %

Airnet Wool Long Sleeve fra er en undertøysoverdel med nettingstruktur, laget av 80 % merinoull. Perfekt for skiturer og trening utendørs når det kjølig. Sjekk prisen her.

Hengekøye med myggnett fra Uberg - 55 %

Hengekøyer var en av de store tingene innen friluft i sommer, og mange butikker var tidvis utsolgt for produkter. Denne hengekøyen med myggnett og opphengstøy har fått en svært hyggelig pris. Sjekk her.

Lett og varm dunjakke til dame - 38 %

Sigma Jacket fra Mountain Equipment er en varm og teknisk dunjakke til damer. Nyutviklet kammerkonstruksjon gir økt isolasjon, varme og reduserer dunvandringen ved kompresjon og hard bruk. Jakka er både vannavvisende og vindtett i ytterstoffet, og derfor den perfekte jakka til en norsk vinter.

Her finner du den.

Sjekk også denne fine jakka til dame, som du sparer 46 prosent på.

Xena 70 fra Osprey - 29 %

Osprey Xena 70 er en robust sekk spesielt utviklet for dame. Den er laget for mellomlange og lange turer. Den har stor kapasitet som gir rom for mye utstyr. Med Ospreys utprøvde og testede Airscape-ryggpanel og stødig hoftebelte- og seledesign, vil man kunne bære tung last med letthet. Du finner den her.

Scarpa Spin Rs 8 Black-Turkish Sea - 50 %

Tekniske sko fra Scarpa som passer utmerket til fjelløp med medium distanse. Føttende dine får en god balanse mellom lettvekt, beskyttelse og støtte. Skoen har en romslig og god passform, med et robust design og ekstra pute og støtte for lange turer. Se nærmere på skoene her.

Kari Traa Kyte Parka Marin - 43%

Kyte Parka fra Kari Traa er en varm dunparkas til dame, et allround ytterplagg til hverdags. Den har en avslappende passform og et langt snitt som gir et urbant look, mens de praktiske funksjonene holder deg varm. Les mer om jakken her.

Urberg Slackline - 49 %

Lyst til å virkelig teste balansen, og prøve slackline? Dette settet fra Urberg inneholder slackline og beskyttelse for trærne der du spenner slacklinen. Perfekt aktivitet for camp, på hytta, i hagen og i parken. Hvem i familien er best?

Her finner du settet til 49 prosent.

Mountain Equipment Red Line Mitt - 28 %

Redline Mitt er den desidert varmeste votten til Mountain Equipment i ekspedisjonserien. Kombinasjonen av veldig bra passform, high end materialer og blanding av Primaloft® One og dun gjør dette til en enormt bra ekspedisjon og vintervott var kalde turer. Du finner den her.

Langrennsjakke fra Bjørn Dæhlie – 50 %

Jacket Supreme fra Bjørn Dæhlie er en teknisk langrennsjakke med ullblanding, utviklet for trening og turgåing i kaldere vær. Jakken har fått kun positive omtaler. Les mer og sjekk prisen her.

Oakley Fall Line Xm Matte White W/Prizm Rose - 32 %

Oakley Fall Line er svært stilrene googles med høy teknologi. De har et glatt og stilrent design, som gir deg utmerket passform og komfort, samt et stort synsfelt. De store Prizm™ glassene har Switchlock™ teknologi som gjør at glassene veksler lettere i ulike lysforhold. Sjekk prisen her.

Overdel i merinoull fra Kari Traa - 44 %

Populær overdel fra Kari Traa som har et tynnere materiale på ryggen og under armene, noe som slipper ut overflødig varme for ekstra komfort under tøff trening. Sjekk prisen her.

Se hele Black Week-salget hos Fjellsport her

Se også: Halv pris på solbriller og goggles hos Oakley

Følg Black Week live: