Historien om Shaping New Tomorrow går tilbake til tre barndomsvenner som bestemte seg for å endre måten man tenker tradisjonelle herreklær. De ønsket å kombinere høy kvalitet og komfort med stil.

Og det har de virkelig klart. Siden oppstarten i 2015 har de solgt nærmere 800 000 par bukser, og konseptet bygger på ideen om å være kledd til enhver anledning, uansett hva dagen måtte bringe.

Husk at det er 100 dager returrett, gratis frakt til hele Norge og ingen toll/moms fra Shaping New Tomorrow.

Her finner du alle produkter hos Shaping New Tomorrow

Black Week-tilbud

Shaping New Tomorrow har opptil 60 prosent rabatt under Black Week, og også daglige tilbud. Noen av produktene du får på tilbud nå er buksene Classic Pants og Essential Pants, samt skjorta Classic shirt.

Sjekk ut alle Black Week-tilbudene her

Classic Pants

Classic Pants er et must i enhver garderobe. Buksene har 360° stretch, et klassisk design og føles ekstremt behagelige å ha på. De finnes i både slim- og regular passform, 15 forskjellige farger, og har en elegant chino-look.

Her finner du de

Essential Pants

Essential pants er bærekraftige bukser med 360° stretch som er ekstremt slitesterke og pustende. De er laget av resirkulerte plastflasker som vil gi deg både en god stil og god samvittighet. Disse kommer også i slim- og regular passform, samt 11 forskjellige farger.

Her finner du de

Classic Shirt

Classic Shirt er en pen bomullsskjorte som samtidig føles utrolig behagelig å ha på. Det er den perfekte hverdagsskjorten, og finnes i både slim- og regular passform.

Her finner du de