Black Week har startet for fullt - se hele oversikten her.

Vil du vite hva som faktisk er et godt kjøp, har vi tidligere testet flere produkter som nå er på salg.

Luftfukter fra Levoit - 23 prosent

Luften på soverommet ble friskere og fikk en avkjølende effekt ganske kort tid etter bruk. Generelt ble lufta mye "renere" - særlig med duftoljen i aromaboksen.

Denne gir bedre inneklima i hjemmet.

Her finner du den

Massasjepistol Trigger Point - 34 prosent

- Oi, denne vet hva den driver med!

Da vi skulle teste Trigger Point Premium massasjepistol, ble det fort tydelig at dette er kraftige saker. Denne går virkelig i dybden, og det merker du!

Her finner du den

Robotstøvsuger fra Neatsvor (rekordbillig)

Den korte versjonen er at vi virkelig anbefaler Neatsvor X600 Pro - den holder alt den lover. Og vi skal ikke bruke håndholdt støvsuger igjen. (Den eneste som ikke er begeistret er redd katt.)

Her finner du den

El-sykkel fra Momas (rekordbillig)

Momas Jason 2022 holder det den lover - dette er en terrengsykkel med god klatreevne i bratte bakker 🤖. Vi testet denne i sommer med god opplevelse. Dette er en el-sykkel som vi virkelig anbefaler.

Her finner du den

El-sparkesykkel fra E2S V2 Pro 2022 (rekordbillig)

Vi ble ganske fornøyde med denne, da vi først var skeptiske. En el-skaprkesykkel som gjør hverdagen enklere og tar deg med dit du skal på kort tid.

E2S V2 PRO Long Range+ har alle sikkerhetsfunksjonene en el-sparkesykkel skal ha i Norge; ringeklokke, frontlys, og en lovlig toppfart.

Her finner du den

Pizzaovn fra Ooni (30 prosent)

Vår matekspert Simen Vatne hadde bakt hjemmelaget pizzadeig for anledningen, og var klar til å teste ut ovnen på sine spennende pizzaoppskrifter.

– Jeg likte den veldig godt. Det er en smart dings for de som har plass. Samtidig som at det er en opplevelse å bruke den. Det er en helt annerledes måte å lage pizza på hjemme, og resultatet blir veldig bra. Så det er absolutt noe å anbefale om du er interessert i pizza og har plass til det, sier Simen.

Her finner du den

Airfryer fra Cosori - 11 prosent

Den korte versjonen er at vi virkelig anbefaler Cosori Dual Blaze Airfryer - den holder alt den lover.

«- Dette er jo helt sykt! Blir resultatet sånn på bare 20 min?! Til og med 2,5-åringen kunne meddele «nam nam nam».»

Her finner du den

Pute fra Zenkuru - 30 prosent

Den perfekte soveputen, som virkelig er deilig å sove med. Du får en behagelig stilling til beina, og puten sørger for at du ligger godt hele tiden.

Også perfekt om du vil ha en behagelig pute til ryggen, til når du skal lese en bok eller game.

Her finner du den

Vektdyne fra Høie - 40 prosent

Etter en ukes tid ble vi vant til tyngden, det føles behagelig og trygt, og det er ingen problem å ha dyna helt opp til halsen. Vektdyna føles akkurat slik som Høie sier at den skal gjøre: En god og varm klem.

Her finner du den på salg

Boksere fra Polo Ralph Lauren - 25% rabatt

Boksere må man jo alltid ha. Vi har gjort jobben for deg og funnet de beste.

«5-pakning boksershorts fra Polo Ralph Lauren. Produsert i en myk bomullskvalitet med stretch og bred linning for god komfort og passform.»

Her finner du de