Visste du at du sover en tredjedel av livet ditt?

Søvn er viktig for helsen din, men mange av oss vil heller bruke pengene på ting som ikke er på langt nær så viktig som god søvn, og det er egentlig helt utrolig. For når du ikke prioriterer søvn, får du mindre overskudd, du blir mer irritabel og føler deg oftere frustrert. For lite søvn skader til og med immunforsvaret ditt.

I stedet for å bruke hardt opptjente penger på en haug med ting som uansett havner i skapet, la oss gå i en annen retning; kjøp mindre, men bedre denne Black Week. Fordi ingenting forandrer livet ditt som god søvn.

Se hele vårt Black Week-utvalg her eller les litt om våre spesialtilbud nedenfor.

Sirius Kontinental - spar opptil 62%

Kontinentalsenger har blitt utrolig populære de siste årene og det er lett å forstå hvorfor. Den stilige Sirius Kontinental har tre myke madrasslag som gir betydelig bedre komfort enn mange andre sengetyper. De mange madrasslagene gjør også sengen høy og imponerende, som ser flott ut på ethvert soverom. Komforten kompletteres av en luksuriøs overmadrass, som gir sunn støtte og komfort – hver natt.

Normalpris - 180x200 : 27 999 kroner
Black Week-pris - 180x200 : 11 999 kroner

Spar opptil 62% på Sirius!

Venus Kontinental - spar opptil 65%

Når du investerer i god søvn, investerer du også i et bedre og sunnere liv. Venus Kontinental har 7 komfortsoner i fjærmadrassen, som støtter kroppen din der den trenger det mest. Det betyr med andre ord at du får en mer personlig komfort, som sparer deg for urolige netter og dårlig søvn. Høres ikke det bra ut?

Normalpris - 180x200: 32 999 kroner
Black Week-pris - 180x200: 13 999 kroner

Spar opptil 65% på Venus!

Venus Regulerbar - Spar opptil 62 %

Det er mange fordeler med å velge en regulerbar seng. Venus Regulerbar kan heves i hode- og fotenden, slik at du alltid kan ligge komfortabelt – uansett om du har vondt i ryggen, leser en bok eller 'bare' trenger å sove. En hevet hodeende kan også redusere snorking, som kan være søt musikk i ørene til den sovende partneren din.

Hos Bedre Nætter kan du enkelt finne en seng som passer best for dine behov. Sengemodellene finnes i flere størrelser, fra enkeltsenger til romslige dobbeltsenger.

Normalpris - 180x200: 44 999 kroner
Black Week-pris - 180x200: 19 999 kroner

Nå kan du spare opptil 62% på Venus regulerbar!

Du får 100 netters prøvetid

Det tar tid å venne seg til en ny seng. Derfor er det ikke nok å ligge på den en kort stund i butikken, da kroppen din ikke får nok tid til å kjenne om madrassen er for myk eller hard. Hos Bedre Nætter får du alltid 100 netters prøveperiode hjemme med alle produkter. Ja, du leste riktig - alle sammen.

Så hvis du ikke føler at din nye seng er riktig for deg, kan du returnere den og få pengene tilbake. Eller gi det en ny sjanse og bytt madrassen til en som passer bedre dine komfortbehov – helt gratis.

En virkelig god seng skal ikke bare være en godbit for kroppen din, men også for øynene. Derfor kan du tilpass sengene med forskjellige sengeben og sengegavler. På den måten kan du få sengen du alltid har drømt om.

Black Week hos Bedre Nætter

Bedre Nætter holder Black Week fra 21. november til og med 27. november. Det betyr massevis av tilbud på kvalitetssenger, sovesofaer, madrasser og mye mer. Se alle tilbudene her! Her gjelder det å være rask, da tilbudet er begrenset.

Eller bli med på vår VIP-liste gratis (link) og få tilgang til tilbudene før alle andre.