Nordmenn har blitt mer åpne rundt sexleketøy og det har blitt mer vanlig å eie ett eller flere sexleketøy enn å ikke ha det.

Et revolusjonerende produkt innen sexleketøy de siste årene har vært Womanizer. Det populære leketøyet er selveste oppskriften på orgasme og en "game changer" og nå er det på tide å bli kjent med Womanizer Duo 2! Vi spår at denne vil bli en favoritt i nattbordskuffen.

- Onani er faktisk superviktig, sier sexologen Tone Haldorsen.

Hun understreker at ved å onanere kan du ta nytelsen og orgasmen til nye høyder og har kontroll over hva du liker og ikke liker.

Du sparer 600 kroner og får en gratis rens med på kjøpet. Finn din DUO 2-favoritt her!

- Pandemien ga en stor kick til leketøysindusitrien, både for single og par. 

Gjør deg klar for en helkroppsorgasme


Womanizer DUO 2 er et must-have for alle som ønsker en fantastisk opplevelse. Dette vidunderlige leketøyet kombinerer det beste fra to verdener - en lufttrykkstimulator og en G-punkt stimulator - for å gi deg en helt unik og overveldende opplevelse.

Dette er kremen av kremer

Med Womanizer DUO 2 vil du oppleve en intens stimulering av klitoris og G-punktet samtidig. Den innovative lufttrykkteknologien er en perfekt balanse mellom pulserende og masserende trykkbølger som stimulerer klitoris på en måte som ingen andre leketøy gjør. Den vibrerende delen av leketøyet treffer akkurat der du trenger det mest og sammen vil disse to elementene gi deg en uforglemmelig opplevelse som vil etterlate deg med en følelse av ren nytelse og tilfredshet.

En orgasme er alltid en god idé. Sexologen Tone Haldorsen er ikke i tvil.

Du føler deg fresh og lykkeligere. Blodstrømmen forbedres og det er bra for kropp og sjel.

Finn din favoritt her!

Finn din DUO 2- favoritt her! Du sparer 200 kroner og får en gratis rens med på kjøpet.

Flere intensitetsnivåer som tar deg til nye høyder

Denne enestående leken har økt antall intensitetsnivåer og har nå hele 14 nivåer og 10 ulike vibrasjonsrytmer. Womanizer DUO 2 er laget av høykvalitets materialer og er utformet for å være ergonomisk og komfortabel å bruke. Den er oppladbar og har en lang batterilevetid. Ikke glem at den også er vanntett, slik at du kan bruke den i dusjen eller badekaret.

Hos den populære nettbutikken Amor finner du mange ulike Womanizer-produkter. Finn ditt nye favorittleketøy her!