En airfryer er smart å ha på kjøkkenet på mange måter. Med en airfryer kan du lage deilig frityrmat helt uten olje, og du får den tilberedt raskt og enkelt.

Du kan også bruke den til å bakst og oppvarming av maten. Vi testet airfryeren fra Cosori til spennende oppskrifter, og til å lage ribbe med rett før jul.

Det er fagbladet Elektronikkbransjen i samarbeid med eksperter fra detaljhandelen som har kåret Cosori Premium Airfryer som årets kjøkkenprodukt 2022/2023. Fagjuryen består av elektronikk-eksperter fra fagbladet og fra nettbutikker som Komplett og Elon.

Det å bruke airfryeren er ekstremt enkelt. De fleste normale rettene du ofte vil lage er det bilde av, og du trykker da bare på riktig knapp. Hvis ikke kan du enkelt manuelt stille inn maskinen.

Les vår test av Cosori Premium Airfryer (smartversjonen) her

Fagjuryen har vurdert produktenes egenskaper, om de tilføyer markedet noe nytt, og forventet popularitet hos det norske folk. Kriteriene er at produktet må ha kommet til salg i Norge etter 1. januar 2022, og være tilgjengelig i handelen frem mot jul.

Cosori Premium Airfryer

Det er ikke bare fagbladet Elektronikkbransjen som kåret Cosori som årets kjøkkenprodukt. Også utenlandske medier som Forbes har uttalt seg om Cosori og har plassert denne modellen øverst i en artikkel som en av de beste airfryer i verdenen.

Cosori Premium Airfryer har fått 4,7 av 5 stjerner basert på over 55 000 kundevurderinger.

Her kan du lese mer og bestille den

I pakken får du med oppskrifter, som du også kan sjekke ut på Cosoris hjemmesider.