Den populære nettbutikken har hatt gode tilbud på sport og friluft hele uka, og både på selve Black Friday og i helgen ble salget oppdatert med flere varer.

Lørdag ble hele sove ute-kategorien satt ned i pris, og i dag (Cyber Monday) har Milrab lagt ut enda flere salgsvarer. Nå er det trening og taktisk utstyr som er nytt på salget. Alle tilbudsvarer fra tidligere i uken er fortsatt på salg.

Se hele Cyber Monday-salget her

OBS: Sjekk alle sportsklokker på tilbud hos Milrab

Her er noen av salgsvarene som ble lagt til mandag:

Rekordlav pris på taktisk klokke fra Garmin

Garmin Tactix Charlie er en robust GPS-klokke i helsvart titan som kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet, GPS-koordinater med dobbeltmodus, kompatibilitet med nattbriller og flere andre spennende funksjoner. Nå er den rekordbillig.

ALFA M/77 Perform - 40 %

Alfa M/77 Perform er Forsvarets egen støvel og er designet for å tåle mye bruk, samt tøft terreng. Den er perfekt for lange turer i fjell og skog, som jakt eller lengre utflukter. Dette er en støvel som blir bedre og bedre jo mer du bruker den. Milrab er nå billigst på støvelen i Norge.

Stort salg på multiverktøy og kniver

Milrab har senket prisene på multiverktøy og kniver fra anerkjente produsenter som Gerber, UZI og Leatherman. Sjekk tilbudene her.

Her er to av salgsvarene som ble lagt til i helgen:

Tomannselt fra Marmot - 45 %

Limelight 2P er et telt for to personer som er enkelt å slå opp. Taket er konstruert slik at volumet innvendig blir maksimalt utnyttet, samtidig som stabiliteten mot vind blir optimal. Den løse ytterduken er vind- og vanntett. Et meget lett telt klassen med sine 2550 gram. Dette kvalitetsteltet får du billigst hos Milrab nå.

Liggeunderlag fra Rab - 35 %

Ascent 700 fra kvalitetsleverandøren Rab er en allsidig sovepose for damer som gir god beskyttelse under moderate forhold. Perfekt for dem som skal kjøpe sin første sovepose. Denne slitesterke soveposen gir deg mye varme uten at det går på bekostning av vekten. Den er i tillegg ekstra bred i fotenden, slik at den er komfortabel å ligge i. Priskuttet gjør at Milrab nå er billigst i landet på soveposen.

Dette er noen av salgsvarene som ble lagt ut fredag:

Sko fra On Cloud

Nå får du 25 prosent rabatt på sko fra populære On Cloud, til både dame og herre. Se utvalget her.

Skjorter fra Stoix

Den nye norske skjorta Stoix er perfekt til enhver situasjon; fra det viktige møtet, til sykkelturen hjem, til avslapning på sofaen og festen eller restaurantbesøket på kvelden. Alle elementer er laget for at du både skal se og føle deg bra. Du finner den på tilbud her.

10 boksere fra Björn Borg

Denne tipakningen med boksere var allerede lavt priset hos Milrab. Nå får du dem til 85 kroner per stykk! Her finner du bokserne.

Northug-brillene satt ned ytterligere i pris

Nytt fra midnatt fredag er også at disse brillene fra Northug er satt ned med 25 prosent.

Les også: Gjør kupp på hundrevis av varer på Fjellsports Black Week-salg
Les også: De ti beste kjøpene du gjør på Black Week-salget hos Anton Sport

Disse produktene ble lagt inn på onsdag, og er fortsatt på tilbud:

12 av de beste kjøpene du gjør hos Milrab fra tidligere i uken:

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire DLC-Titan – 47 %

Eksklusive Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titan har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke. Denne versjonen kommer med bezel i DLC-titan og selges kun hos Milrab. Det gjør klokka både lettere og mer ripebestandig. Nå er klokka satt ned med hele 47 prosent, noe som gjør at prisen havner på under 5000 kroner.

Opptil 52 % på flere Alfa-modeller

Norske Alfa har i en årrekke vært kjent for sine komfortable og solide tursko. Det er ikke rart politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet, foretrekker Alfa. Nå få du opptil 50 % prosent rabatt på en rekke modeller. Enkelte størrelser blir fort utsolgt – ikke vent for lenge! Sjekk prisene her.

Hodelykt fra Nitecore - 36 %

Denne vanntette og støtsikre hodelykten fra det kjente merket Nitecore kommer med lysstyrke på opptil 250 lumen og kan lyse opptil 56 meter. Sjekk prisen her.

Opptil 30 % på bestselgere fra Brynje

Brynje er en kvalitetsleverandør av turklær som mange nordmenn har som sin favoritt. Nå kan du spare bra med penger på trøyer, jakker og gensere som passer perfekt som julegaver. Sjekk hvilke gode kjøp du gjør i dag.

Oakley Radar EV - 30 %

Meget populær sportsbrille som passer ekstra godt til sykling. Sjekk prisen her.

Her finner du alle Oakley-briller på salg

Crispi SWAT Evo - 17 %

Bestselgende støvel beregnet for tøffe forhold: Er opprinnelig en uniformsko for politiet, forsvaret, vekterselskaper og lignende, men passer også ypperlig som tursko grunnet god støtte, godt grep og god pusteevne. Sjekk prisen her.

Vanntett bag fra Halite - 36 %

Anvendelig bag fra kvalitetsmerket Halite. Den er laget i en spesiell type nylon med vanntett dobbeltsidig belegg, noe som gjør at den passer spesielt bra til å frakte klær og utstyr i båt. Sjekk prisen her.

Kanonpriser på boksershortser

Milrab har satt ned prisen på boksere fra Greater Than A og Muchachomalo med opptil 60 %. Sjekk de elleville tilbudene her.

Adidas GSG 9.2 - 18 %

Adidas forbindes normalt med sneakers og løpesko, men med GSG9.2 har den tyske skoprodusenten også gjort seg bemerket i tursegmentet.

Adidas GSG 9.2 kan brukes på fjellet, i marka og i tjeneste. Dette er ekstremt lette og luftige støvler som tåler tøffe forhold - men føles som joggesko på beina. Skoen har blant annet fått tillit av mange politibetjenter i Norge. Merk at GSG 9.2 er noe små i størrelsen, og det anbefales å justere opp ca en størrelse fra det man vanligvis bruker i skostørrelse. Sjekk tilbudsprisen her.

Aku Riserva - 25 %

Riserva HI GTX er en høy støvel designet for krevende jaktopplevelser i våte omgivelser. Italiensk skinn av ypperste kvalitet, kombinert med den ikoniske Vibram-yttersålen og Gore Tex-membranen, gir enestående robusthet. Denne jaktskoen fikk nylig terningkast 6 hos magasinet Jeger. Sjekk tilbudsprisen her.

Rab Microlight – 50 %

Denne lette og varme jakken fra RAB er fylt med impregnert gåsedun og kan brukes som ytterjakke eller under skalljakke. Sjekk modellene som er satt ned med opptil 50 %.

Icebug Pytho4 - 32 %

Løpesko med pigger som er perfekt for utendørsløping på vinteren. Skoen er lett, men har likevel en slitesterk overdel som tåler en trøkk. Sjekk tilbudsprisen her.

Bula overdel og underdel - 50 %

Deilig baselayer i varmende merinoull og polyester. Sjekk prisen på overdelen her, og underdelen her.

Nyheter fra Northug - 25 %

De photochromatiske brilleglassene tilpasser seg automatisk lysforholdene. Ved mye sol og sterkt lys reduseres lysinnslippet, og brilleglassene blir mørkere. Tilsvarende ved mørkere lysforhold; linsene slipper gjennom mer lys og blir lysere. Linsene er vannavstøtende. Både nye og eldre modeller er satt ned med 25 %.

Mountain Equipment K7 - 37 %

Varm og deilig vinterjakke med et ytterstoff som gjør den helt vindtett og vannavstøtende. Den er fylt med gåsedun og har flere smarte lommeløsninger. Sjekk den fine prisen de ulike modellene her.

Se hele Milrabs Cyber Monday-salg

Få oversikt: Se alle Cyber Monday-salgene her
Les også: Gjør kupp på hundrevis av varer på Fjellsports Cyber Monday-salg
Les også: De ti beste kjøpene du gjør på Cyber Monday-salget hos Anton Sport

OBS: Sjekk alle sportsklokker på tilbud hos Milrab

Følg Cyber Monday: