Det er ingen tvil om at det har vært elleville salg i år under Black Friday-uken. Aldri før har så mange varer vært på salg på nett, og Nettavisen har guidet deg hver dag til de aller beste kuppene.

Nå er det siste innspurt med det som kalles Cyber Monday, det som tradisjonelt var dagen hvor det kun var nettbutikkene som hadde salg. Vi har saumfart nettbutikkene for å finne ut hva som er på salg, og ikke.

Her finner du oversikt over alle salgene

1. Boss Titanium

Disse sneakersene er satt end 30 prosent på salget til NLYman hvor alt er på salg. Det betyr superpris, rekordlav.

Her finner du den

2. Snefjord multiverktøy

Det er siste dag på det som har vært ett av de største salgene i år: Stormberg. Det største salget deres noensinne avsluttes i dag, og vi har kjøpt dette multiverktøyet som julegave med 70 prosent avslag i dag.

Her finner du den

3. Ellos morgenkåpe

Denne morgenkåpen er særdeles rimelig nå. Satt ned fra 899 til 270 kroner på siste rest hos Ellos, og deres store salg. Her er veldig mye satt ned mye, og et salg du bør få med deg før det er for sent.

Her finner du den

4. Ariete Pastamatic kjøkkenassistent

Denne maskinen har blender, deigkrok og pisk. Allsidig maskin som klarer det meste. Normalprisen er 1 499 kroner, men den er nå rekordbillig til 1 199 kroner.

Her finner du den

5. Biotherm advent calendar

Dette er et supert kjøp, selv om du ikke skal bruke den som adventskalender. 24 fine produkter fra selveste Biotherm til halv pris av normal adventskalenderpris. Det betyr at du betaler 435 kroner for verdier på 2800 kroner. Denne blir nok utsolgt i dag.

Her finner du den

6. Lyd og Ulyd i Drammenshallen

Denne er satt ned 60 prosent nå med kun noen få igjen på lager. Dette er en veldig fin gave til alle musikkinteresserte der ute, og det begrensede antallet til den superlave prisen er virkelig verdt å investere i. En bok med massevis av bilder, historier og annet fra norsk musikkhistorie.

Her finner du den

7. Cosori Premium Smart Airfryer

Du kan snart være den eneste som ikke har kjøpt deg airfryer under årets salgsuke. Dette er vinneren i år, og du kan fortsatt få tak i den rekordbillig.

Her finner du prisene

8. Samsung QE65S95B

En eksklusiv TV som ble kåret til årets beste til rekordlav pris. Det er det vi kaller et godt kjøp!

Her finner du den

9. Samsung the Frame

Hvis du skal ha en TV som kan henge på veggen i stuen som både kunst og faktisk TV er dette løsningen. Denne er årets tv, om vi skal tro Elektronikkbransjen. Og det skal vi jo. Rekordbillig er den også.

Her finner du den

10. Madshus Redline Classic Zero

Disse er satt ned fra 6995 til 1499 for pakken, og du får også et gavekort på 300kr på toppen.

Her finner du tilbudet

Her finner du oversikt over alle salgene

PS! Sjekk også salget til Comfyballs - mange multipacks til 55 prosent rabatt er igjen. Det er 45 prosent på hele butikken i tillegg