Midt i det som kalles black week kan det være fristende å sitte litt på gjerdet, men vi har allerede sett at mange av de beste tingene blir utsolgt.

Derfor har vi i dag samlet det vi mener er de aller beste kjøpene til nå, samt noen helt nye favoritter.

Her er oversikt over alle Black Friday-salgene

Dagstilbud-favoritter i dag:

Fredrik og Louisa - 30 prosent på Clarins og Estee Lauder

Nordic Nest - black wednesday med tilbud som gjelder kun i dag

Stormberg - 5 prosent ekstra på vinterjakker og vinterbukser

1. Garmin Fenix 6x Solar Titanium

Dette er en skikkelig fin sportsklokke av høy kvalitet som nå er rekordbillig. En testvinner som rett og slett ikke slår feil. Nå er den rekordbillig.

Her finner du den

PS! Her finner du en versjonen som ikke har titan-bezel til superpris(lavere enn den over, men altså annen versjon)

2. Lyd og Ulyd i Drammenshallen

Storselgeren er tilbake til superpris, rekordlav nå. 199 kroner for en virkelig flott bok med mange bilder og historier for alle som liker musikk.

Her finner du den

3. Morgenkåpe Ada Lady Robe

Morgenkåpe i myk teddystoff med glatt innside som nå er satt ned hele 70 prosent.

Her finner du den

4. Billie Eilish Billie parfyme

Herlig pris på denne hos Kicks nå med 25 prosent rabatt. En vinner til fansen, og med en veldig kul flaske.

Her finner du den

5. Sennheiser Momentum 3 Wireless

Dette er en virkelig god hodetelefon som denne salgssjekkeren dessverre har mistet til en tenåring. Både særlig god støyreduksjon, og veldig god å ha på. Dette er en vinner. Rekordbillig nå.

Her finner du den

6. Shaping New Tomorrow Essential Suit Pants

Dette er en herlig dressbukse som tåler norsk vær og vind. Slitesterke og med en passform som holder seg. Satt ned fra 1299 til 799 kroner.

Her finner du dem

7. Yves Rocher adventskalender 2022

Denne kalenderen er nå rekordbillig, og har en verdi på 1456 kroner til en pris nå på kun 449 kroner. En skjønnhetskalender for folk flest til en pris for folk flest.

Her finner du den

8. Bose Quiet Comfort SE trådløse hodetelefoner

Dette er en vinner, med veldig gode trådløse hodetelefoner med lyddemping. Rekordbillige nå. Vi vet vi har

Her finner du dem

9. Superbillig voksenkalender

Denne kalenderen koster nå 509 kroner, og er satt ned fra 1 699 kroner. Verdien i pakke er hele 4 100 kroner. Perfekt for alle voksne som vil ha en veldig het desember.

Her finner du kalenderen

10. Fenix sykkelykt

Denne er fra kuppene vi valgte ut tirsdag. En herlig sykkellykt som er oppladbar med USB. Mange smarte funksjoner, og er rekordbillig. En super gave til små og store syklister, eller deg selv.

Her finner du den

11. Cosori Premium Airfryer

Dette har blitt vår virkelige personlige favoritt hjemme, og vi lager alt fra pommes frites til fisk og ostesmørbrød i denne deilige kjøkkenvennen. Nå får du den rekordbillig, og det betyr at dette er en virkelig anbefaling å kjøpe før det blir utsolgt. Et ordentlig vinnertilbud. Kåret til årets kjøkkenprodukt 2022/23 av Elektronikkbransjen. Fra kuppene vi valgte ut første dag vi lagde kuppsak.

NB! Dette er smart-versjonen som har kobling mot app. I vår første sak valgte vi ut den uten smartfunksjon.

Her finner du den

12. Samsung QN700 8K

Denne helt elleville TV'n er satt ned 24 000 til rekordbillige 24 990 kroner nå. For deg som vil se serier, filmer og sport i aller best mulig oppløsning.

Her finner du den

13. Hoka-sko

Hoka er litt slik: Kjøp de mens du får de billig. Nå er det 20 prosent på alt hos Anton Sport, og det inkluderer jo Hoka-utvalget. Så er det slik at siden de sjeldent er satt ned mye handler det litt om å spare litt penger på sko du kanskje uansett ville kjøpt. Vi har i hvert fall kjøp de på bildet over selv nå skrev vi på lørdag.

Her finner du dem

14. Samsung Galaxy Tab S8

Dette er nettbrettet vi bruker daglig for jobb, videomøter og underholdning. Det sitter på bordet ved siden av oss akkurat nå som erstatter for TV for en liten utgave av oss selv. Vi betalte fullpris, men den er nå rekordbillig til 6990 kroner. Pennen som kommer med er overraskende deilig å ha til særdeles mye. Anbefalt som et virkelig godt alternativ for deg som vil ha veldig god lyd og godt bilde. Fra kuppene vi valgte ut søndag.

Her finner du den

15. Nova Diamant

Det har vært kø hele morgenen for å komme inn på salget til Bedre Nætter skrev vi på mandag. Kanskje ikke så rart siden de har satt ned sengene sine med opptil 65 prosent. Akkurat denne er satt ned fra 41 599 kroner til 16 799 kroner.

Her finner du sengen