For kjæresteparet

1. Hotellovernatting

Det er alltid deilig å få bo noen dager på hotell, og vi har funnet et av verdens beste hoteller, skal vi tro Tripadvisor og hotels.com. Den befinner seg i den lille byen Gramado i den sørlige brasilianske delstaten Rio Grande do Sul.

Hotel Colline de France kan skilte med en toppscore på 10 poeng hos Hotels.com og får full score på service, verdi for pengene, renslighet og beliggenhet fra TripAdvisors anmeldere.

2.Spaopphold

Ferieanlegget Ma'in Hot Springs i Jordan er en ørken- oase som tilbyr et utendørsbasseng og et spa rett under et vannfall fra varme kilder. Ma'In Hot Springs er omgitt av fjell, og ligger kun 30 minutters kjøring fra Dødehavet. De benytter de naturlige egenskapene til mineralene i vannet i sine behandlinger, og dette inkluderer scrubs, wraps, massasje og ansiktsbehandlinger.


3.Strandferie og avslapning

Isla Mujeres, i Mexico byr på paradisstrender som ligger en kort båttur utenfor feriestedet Cancun. Her vil dere kunne slappe av 100 prosent omringet av turkisblått hav, gode restauranter og fantastiske steder å snorkle. Er du heldig vil du kunne svømme med hvalhai, hai, se skilpadder og rokker.

Trenger du mer inspirasjon? Les om våre favorittstrender her


4.Gastronomiske opplevelser


Spander et måltid på en du er glad i på Epicure, Paris. Her får dere en tur romantikkens by som også skal være et av Europas beste restauranter, med dets tre Michelin stjerner. Restauranten ligger inne på femstjerners hotellet Le Bristol. Palass-hotellet huser også et luksuriøst spa, og er plassert ved Paris' mest kjente gate, Champs-Elysees.

For venneparet

5.Storby-weekend

Hva med å overraske kompisen eller venninna med en langhelg i Budapest? Her kan dere selv velge hvilke av de to sidene, Buda eller Pest, dere vil oppholde dere i. Pest byr på fest! Her strømmer det til med turister som vil oppleve uteliv. Her er det høye bygninger og en pulserende storbyfølelse. Buda-siden er kun en kort gå- eller trikketur unna, og her får du mer ro, mindre turister, lavere bygninger, flere grøntområder, fjelltopper og skog. Denne byen har med andre ord noe å tilby en hver smak.

Her ville vi bodd

6.Morsom helgeaktivitet

Er det lenge siden du har tilbrakt tid med bestevennen din? Hva med å invitere på en morsom helgeaktivitet for bare dere to. Her er våre forslag:

Glamping

Leter du etter en gave som byr på det lille ekstra? Da er Glamping et herlig alternativ! Gi bort en glamorøs campingopplevelse i et flott telt til noen du er glad i! Våkne opp til fuglekvitter og solskimmer på teltduken, og opplev den unike stemningen når teltet lyser i kveldsmørket. En perfekt gave til en god venn!

Ølsmaking for to

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god venn og ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

7.Salsakurs for to


Det er ikke alltid like lett å planlegge reisegaver, og det kan fort hende at personen du ønsker å overraske ikke har tid til å skulle reise jorden rundt med deg, men da kan du ta med en bit av verden hjem! Hva med å gi bort en salsa-time til en travel, men sporty og kulturinteressert person.

For alle som elsker eventyr

8.Ekspedisjon


Vil du slå på stortromma kan du gi bort en gave man sent vil glemme! Hva med å ta med en du bryr deg om på tidenes eventyr? Her finner en haug med opplevelser og ekspedisjoner å velge mellom. For eksempel kan du melde deg på til å bestige Kilimanjaro, sykle Cuba rundt, gå på tur i jungelen i Costa Rica, oppleve Machu Pichu. Ta en titt her og se hva som frister for deg.

For den erfarne globetrotteren

9.Koffertsett


Dersom du kjenner en reiseglad person dette koffertsettet være den perfekte gaven! Nå som man igjen har lov til å reise, klør det nok i reisefoten til mange, og ingenting føles bedre enn et nytt koffertsett til å få i gang reiseiveren og reiseplanleggingen.

10.Praktisk sekk med nok plass

Everyday Backpack handler om tilgjengelighet, organisering, ekspansjon og beskyttelse. En unik MagLatch stål-spenne gir deg lynrask topptilgang, og to vannavvisende glidelåser gir deg trygg sidetilgang.

Inni finnes 3 konfigurerbare FlexFold-delere som holder utstyret i orden og beskyttet og ingenting vil samles i bunnen av sekken. Egen lomme for laptop, nettbrett eller dokumenter opp til 15 tommer samt en mengde mindre lommer for småsaker. 100% resirkulert 400D vannavvisende skall holder innholdet trygt.

11.Støyreduserende hodetelefoner

Ingenting er føles bedre enn å kunne skru på støyresduserende hodetelefoner når du sitter på flypalssen, flyet, toget eller hvor som helst ellers der det ofte er mye støy i bakgrunnen. Jaybird Vista 2 er et par helt trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping, utformet for røft bruk. Ørestykkene er vanntette og støtbestandige samtidig som de gir ren og detaljrik lyd takket være de store høyttalerelementene på 6 mm. Den perfekte gaven til den reiseglade.

12.Selfiestang

Fordi det er flaut å kjøpe selv, men supert å få i gave. Dette er den perfekte turkameraten.

13.Polaroidkamera

Dette er en omtenksom og søt gave som den reiseglade kommer til å sette stor pris på. Polaroidbilder har en helt egen stemning over seg, og det er gøy å kunne ta bilder som blir fremkalt med en gang når man er ute i verden og skaper minner. Polaroid Go er utstyrt med en kraftig blits og et batteri som holder lenge. Det gjør det til den perfekte partneren både i hverdagen og på reiser og opplevelse.

For den uerfarne

14. Adapter


Vi har alle vært der. Du lander i et nytt land, kommer frem på hotellet, skal lade telefonen og.....KRISE. Du har ikke tenkt på at du trenger en adapter. Dersom du kjenner en person som er litt uerfaren når det kommer til å reise, så er dette gaven du vil gi dem. Hjelp dem med å unngå nybegynner-fella.

15. Travel kit i travel size


Fordi du alltid bør ha med litt sjampo, balsam, såpe og parfyme i håndbagasjen. Du tenker at dette kanskje ikke er så viktig, men plutselig står du på andre siden av jorda uten bagasje, for den har havnet et helt annet sted. Da er det kjekt å ha noe toalettprodukter, tro meg! Dersom du bryr deg om noen, er dette derfor en god og omtenksom gave å gi bort.

16. Bagasjevekt

Denne sier seg selv, få har en slik en, men alle kunne trengt en.

17. Nakkestøtte

Skjønnhetssøvn er viktig, også når man er på reisefot. S3 kommer med egne stropper for å feste puten til flysetet slik at den sitter fast og hodet ikke faller fremover. De kan justeres slik at puten kan brukes i ulike posisjoner for å justere høyden


18. Mikrofiberhåndkle

Denne bør være med i alle sin koffert. Håndkle veier nesten ingenting, tar liten plass, har oppsugingsevne på 7x sin egen vekt, og tørker kjapt. Denne kan du ha i ryggsekken, i hånda eller i kofferten. Perfekt gave til en som ønsker å pakke smart.


19.Nødlader

Situasjoner kan oppstå der man ikke har tilgang på uttak og stikkontakt. Da er det kjekt å ha tenkt på å ha med seg en nødlader. Dette er en gave alle blir glad, for dette trenger man uansett.


For ulykkesfulgen

20. førstehjelps kit

Vi alle kjenner den personen som pådrar seg skader uansett hva de driver med!
Gi dem dette førstehjelpskitet for å vise at du bryr deg om dem og ønsk dem god tur!