Det er ikke lite man trenger av klær, leker og utstyr når man har barn, og heldigvis er det mulig å gjøre en hel del innkjøp til ekstra gode priser under Black Friday.

Vi har funnet frem til de beste barneklærne, lekene og utstyret du finner på salg nå.

Stiga Snowracer Curve - kun 799

En snowracer er et must for barnefamilien, mener vi. Med de minste barna kan du sitte bak og passe på, og de større barna kan fyke utfor bakkene i full fart. Det er selvsagt også plass til to barn på én snowracer.

Her finner du vinterens morsomste kjøretøy på salg.

Reima Stavanger parkdress - 30 % rabatt

Reima er suverene på parkdresser, og vinterdressen Stavanger har tidligere blitt kåret til Best i test. Nå sparer du 30 % på dressen som holder de små varme og tørre vinteren gjennom!

Her finner du den i rød.

Flere farger finner du her.

Peek-a-Roo panda - 25 % rabatt

6-åringen vår ønsket seg denne umiddelbart etter å ha sett bilde av den. Det tipper vi gjelder flere 6-åringer som liker søte kosedyr og leker, spesielt med tanke på at denne har massevis av lyder, en søt baby som følger med og reagerer på berøringen din. Satt ned fra 799 til 599 i dag!

Her finner du pandaen.

Støy balansesykkel - 40 % rabatt

Vi får nesten ikke understreket nok hvor bra balanse/løpesykler fungerer for å lære barna balanse. Etter å ha brukt en slik, kunne 3-åringen vår sykle på vanlig pedalsykkel uten støttehjul da han nettopp hadde fylt 3.

Stoy er i tillegg et solid merke du kan stole på, og sykkelen er lett og god.¨

Her finner du den, til kun 539 kr.

Bugaboo Fox 3 barnevogn - 15 % rabatt

Det er ikke så ofte vi finner Bugaboo på tilbud, spesielt ikke de aller nyeste modellene. Når du nå sparer 15 % på nye Bugaboo Fox 3 kan det derfor lønne seg å slå til, om du er på jakt etter ny barnevogn.

Her finner du Bugaboo Fox 3 på salg.

Starwars AT-ST Raider LEGO - 20 % rabatt

Det er selvsagt Black Friday-salg på en god del LEGO også, noe som betyr at du kan sikre deg årets råeste julegaver til supre priser. AT-ST-raider-settet er en perfekt julegave for de over 8 år (selvsagt ingen øvre grense! 😄)

Her finner du settet.

Sett med 16.000 perler - 25 % rabatt

Få orden i perlekaoset med den smarte oppbevaringsboksen fra Hama. Enklere for barna å ha system, og mindre kaos for de voksne å rydde opp i.

Her finner du perlesettet.

Tipitelt - spar fra 30 til 55 %

Et tipitelt er det perfekte stedet for både kosestunder og gjemsel. Nå sparer du fra 30 til 55 prosent, alt etter hvilken farge du velger.

Her finner du det sjarmerende teltet.

Ergobaby Omni Dream bæresele - kun 1574 kr

Venter du baby, er en bæresele gull verdt. Ergobabys seler er de beste synes vi, og nå får du den billigst på salget til Mimmis (førpris 2290 kr hos Mimmis).

Her finner du bæreselen.