Valentinesdagen er dagen du skal feire kjærligheten. Det kan gjøres med gaver, en romantisk middag, blomster, konfekt eller kort. Valentine's Day har kommet til Norge ved påvirkning fra USA, og feiringen er opprinnelig av helgenen St. Valentine, kjærlighetens beskytter.

Her er våre gavetips

Blomster

Blomster er kanskje den letteste gaven du kan gi, og da snakker vi selvfølgelig om knallrøde roser. Har du ikke mulighet til å levere blomster personlig, er det mulig å levere på døren. Husk å bestille i tide!

Her finner du blomster

Gavepose fra Summerbird

Det er bevist at sjokolade aktiverer lykkesenteret i hjernen, og i tusenvis av år har det blitt brukt som et afrodisiakum blant annet av mayaindianere og aztekerne. Gode råd er dyre, og når det dessuten ligger tusen år med erfaring bak rådene gjør du lurt i å lytte. Sjokolade til den spesielle vil falle i smak og bidra til en god kveld uansett utfall.

Her finner du den

Gullrosen

Uansett hvilke kommunikasjonsevner dere har i forholdet, er en rose internasjonalt språk for kjærlighet, så her kan du ikke trå feil. Idiotsikre gaven ved å bytte den ut i gull. Da vil den aldri visne og forevig bestå. Dessuten kan du dra den frem i perioder du får beskjed om at du ikke er omtenksom nok.

Her finner du den

Den Lille Sjokoladefabrikkens hjerteeske

Dessverre er det vanskelig å bevise for noen at ditt hjerte slår kun for dem. Det nest beste er kanskje dette hjertet fylt med deilige sjokolader fra Den Lille Sjokoladefabrikken. Dersom din kjære ikke er overbevist om hvor mye du elsker dem etter dette, ja da får du ta boksen selv!

Her finner du den

Hotellovernatting

Ta med din (bedre?) halvdel på hotellovernatting. Her er alt tilrettelagt for at dere kan senke skuldrene og nyte hverandres nærvær. La hverdagens kjas og mas vente på seg - denne kvelden skal dere kun dyrke hverandre.

Her finner du mange hoteller

Smykker

Gi en gave som hun både kan bruke og som varer for evig. Et smykke, øredobber eller en ring er alle kjempefine gaver som kvinner (og menn) setter pris på.

Her finner du ørerdobber fra Maanesten

Her finner du flere smykker

Den største sjokoladeboksen fra Summerbird

Valentine Collection er den ultimate gaveesken i limited edition, som byr på alt det beste fra Summerbirds univers: marsipan av stenvalsede middelhavsmandler, praliné, fylte sjokolader, drasjerte mandler og hasselnøtter. Gaveesken er den perfekte kjærlighetserklæringen til alle som setter pris på estetikk, gastronomi og kvalitet.

Her finner du den

Voluspa duftlys

Denne pakken fra Voluspa er det mest solgte duftlyset hos LYKO. Denne inneholder tre forskjellige dufter, Crisp Champagne, French Linen og Pink Citron Grapefruit.

Her finner du den

Rosebjørnen

Er ikke en blomsterbukett nok? Da bør du sikre deg denne bamsen laget av kun roser (ikke ekte så klart). Denne har vært kjempepopulær og skal du være på den sikre siden, anbefaler vi deg å klikke den hjem lenge før februar. Ingenting sier "jeg elsker deg" mer enn en rosebamse, er det vel?

Her finner du den

Sensuelt undertøy

En sjelden gang i livet får du sjansen til å gjøre deg selv en tjeneste, pakket inn som omtanke. Vær smart og kjøp henne sexy undertøy som behager din smak. Hun blir glad, du blir ekstra glad, det er valentines... vinn-vinn!

Her finner du mye undertøy

Frekke leker

Å gi et annet menneske glede, nærhet og varme er noe av det fineste vi kan gjøre. Ta det til et nytt og mer bokstavlig nivå, og ha en leken kveld med favorittmennesket ditt. Her kan begge gi, og begge få! PS. Se bildene for gøye bruksområder.

Her finner du produktet som er avbildet

Flere spennende leker finner du her

Lakrids LOVE gaveeske

En smakfull gaveeske med alt et hjerte begjærer. Dette hjerteformede utvalget inneholder både populære klassikere og limited-edition smaker, fra Lakrids by Johan Bülow.

Her finner du den

Lakrids LOVE Black Box

Lekker gaveeske til noen som elsker lakris med smakene fra LOVE-kolleksjonen Strawberry & Cream og Fruity Caramel.

Oppdag en søt balanse mellom syrlige røde jordbær, hvit myk fløte og søt hjerteformet lakris i smaken Strawberry & Cream. Hvit sjokolade bringer det hele sammen og blir til en utrolig smaksopplevelse. Bli forelsket i den forførende kombinasjonen av salt hjerteformet lakris dekt i dulce-sjokolade med lag av fruktig og syrlige solbær og sprø biter av rå lakris i smaken Fruity Caramel.

Her finner du den

Supergigantisk teddybjørn

Jobber du mye og er lite hjemme? Hva med å gi bort en trygg og varm favn. Denne myke herligheten er den perfekte sofa eller sengevennen når du selv ikke er hjemme.

Her finner du den

Sjokoladefontene

Du kan smelte sjokolade og ha den på ulike ting du synes er godt! Frukt og bær smaker svært godt innkapslet i sjokolade. Ulike bakverk kan bli enda lekrere når de er dekket med sjokolade. Rykter sier også at ulike kroppsdeler fungerer svært godt med sjokoladetrekk som kan slikkes av, men det vet ikke vi noe om. Uansett, det er bra med ting som er gode, men de er nesten alltid bedre når de er dekket med sjokolade.

Her finner du den

Rosehjerte

Denne er egentlig helt lik rosebamsen over, bare at denne er formet som et hjerte istedet. Et vakkert hjerte med roser som aldri visner.

Her finner du det

Personlige Freia melkehjerter

Denne er morsom. Her kan du lage din egen tekst på Freias knallgode melkehjerter. Dette blir en helt spesiell sjokoladegave til en du liker spesielt godt!

Her finner du det

Sjokolade smash kake

Et knust hjerte er vanligvis ikke noe å glede seg over, men en stor og søt Chocolate Smash Cake er et unntak! Sjokoladehjertet er hult og åpent på undersiden, så du kan gjemme en overraskelse under hjertet og la mottakeren knuse sjokoladen for å komme til gaven!

Her finner du den