Det ble en bra lørdag da skogsmaskinen og traktoren (som dessverre er utsolgt) fra norske Beljo skulle testes. Den minste testeren på snart 3 år elsker biler i alle former og fasonger, og ble umiddelbart overbegeistret over skogsmaskinen. Han skjønte fort hvordan han kunne plassere tømmerstokkene i grepet, og gikk løs på jobben med stor iver.

Her finner du skogsmaskinen.

Fremmer kreativiteten

De magnetiske delene kan enkelt tas av og på, og føles robuste og lette å håndtere. Du er aldri redd for at en del skal bli ødelagt, selv om den blir tatt av og på ørten ganger. Nettopp det at delene kan tas av og på, og gjerne settes sammen litt annerledes, gjør at skogsmaskinen og traktoren lar barna utfolde seg kreativt uten å gå lei.

Det var på ingen måte en overraskelse at testeren på snart 3 elsket skogsmaskinen fra Beljo, men det som overrasket mer var at storesøsteren på 5, som absolutt ikke er spesielt opptatt av biler, også ble overbegeistret over traktoren hun fikk teste. Hun syntes det var spennende å ta delene fra hverandre, mens lillebror var mest opptatt av å laste tømmer.

Jeg elsker bilen min - Mio, snart 3 år

Den gode kvaliteten og de morsomme funksjonene gjør at kjøretøyene garantert blir med i lang tid fremover. Dette er ikke leker du må kaste i søpla etter å ha brukt dem en stund, og en perfekt gave til både barn og barnebarn.

Ta en nærmere titt på skogsmaskinen her.

Kvalitet i alle ledd

Selv far i huset, som er produktdesigner og særdeles opptatt av kvalitet, ble imponert over de norskproduserte produktene.

Dette er et kvalitets-leketøysmerke, som jeg håper vi kommer til å se mer av fremover - Jo Korneliussen, produktdesigner

Han dro spesielt frem den høye kvaliteten på materialene, og at delene gir en god følelse. Og det er det ingen tvil om, du kjenner fort at både treet og plasten er av beste kvalitet på både skogsmaskinen og traktoren.

Beljo er skapt av trebarnsfar og lærer Terje Gundersen fra Suldal, og oppstod fra et ønske om å lage gode, tradisjonelle leker av solid kvalitet. Det har han uten tvil fått til, og et nytt favorittmerke, i alle fall her i huset, er født.

Her finner du skogsmaskinen.