Får jeg denne gaveesken av min bedre halvdel på valentinsdagen, lover jeg å elske han resten av livet. 

Da jeg fikk spørsmålet om å teste denne luksuriøse sjokoladen fra Summerbird, var svaret ganske enkelt: JA!

Søndag 12.februar er det morsdag, og bare to dager senere valentinsdagen. Kjenner du allerede nå at din mor eller din bedre halvdel fortjener en oppmerksomhet, må du faktisk lese videre.

Her finner du Summerbird valentine gavepose

Test av gaveposen til Summerbird

Jeg testet ved å smake meg gjennom hele gaveposen, og hadde kun vann som tilbehør. Førsteinntrykket av posen er at den er elegant, innbydende og at den føles eksklusiv. Med andre ord - en perfekt gave til valentinsdagen eller morsdag om du ønsker å være ekstra romantisk og omtenksom.

Gaveposen består av tre ulike sjokoladepakker, som hver for seg er en drøm. Den er fylt med to av deres mest populære Summerbird-varianter og kanskje det mest spennende i år: Deres splitter nye Limited Edition håndlagde bar «Heartmade».

Sjokoladehjertene består av økologisk marsipan med mørk sjokolade. Jeg er i utgangspunktet ingen stor fan av marsipan, men dette har endret seg betraktelig.

Er det virkelig slik marsipan skal smake? Ved første bit kjenner du marsipansmaken, som for øvrig er i en egen klasse. Hjertet er dekket av mørk sjokolade - også en av de beste jeg har smakt. Dette er presisjon! 

Raspberry Red består av lett ristede spanske mandler, praliné, Amber Classic-sjokolade og bringebær. Denne synes jeg var spennende.

Først en litt syrlig smak i munnen, deretter en eksplosjon av sjokolade og nøtter. For en fantastisk kombinasjon!

Heartmade bar er siste i sjokoladetesten, for her er jeg sikker på at jeg sparer det beste til slutt. Platen består av Amber-sjokolade (en revolusjonerende, nordisk sjokolade med sitt eget unike smaksunivers av sødme, fruktige toner, en lett bitterhet og en kremet tekstur) og krokan av Piemonte-hasselnøtter.

Denne var jeg meget spent på. Rent utseendemessig ser denne baren meget innbydende ut. Jeg kan nesten ikke vente med å sette tennene i den. Og etter en bit, er det ingen tvil: Pulsen min øker, humøret stiger:

Dette er rett og slett noe av det beste jeg har smakt - ren nytelse. 

Her er det så mange smaker på en gang, at det er umulig å ikke spise mer. Jeg tenkte å dele med resten av familien, men nei - denne skal jeg nyte helt alene.

Her kan du bestille gaveesken til kjæresten din, en mamma eller en god venn.