Testet av tobarnsmor, 35.

Vi er mye hjemme, det er ingen tvil om det. Og livet hjemme kan være kjedelig, kaotisk og til tider fullt av galskap og uheldige situasjoner.

Her finner du fargeleggingsboka "This Annoying Home Life".

"This Annoying Home Life" er fargeleggingsboka for voksne som skal hjelpe deg med å stresse ned i nettopp en hverdag full av hjemmeliv, og ikke minst er den ikke rent lite morsom. Situasjonene du skal fargelegge er gjenkjennelige og tatt på kornet, som barnet som tegner på veggen og kaka hvor det bare ble plass til å skrive "Happy Birt". For ikke å glemme julelysene som har viklet seg sammen i en eneste krøll.

This Annoying Home Life is a coloring book full of aggravations, sure, but it’s also a panacea, a coping mechanism, a balm for the little irritations of everyday life.

Fargelegginsboka kjøper du her.

Selv testet undertegnede fargeleggingsboka midt i en stressende budrunde bare for å roe nervene ørlitegrann - og det fungerte faktisk!

Ellers er denne perfekt å dra fram for å få et lite avbrekk, eller rett og slett for å stresse litt ned. Genial som gave til de som klager over at hverdagen har blitt kjedelig, og uten tvil den morsomste fargeleggingsboka du finner for voksne.

Du finner den her, i vår egen nettbutikk.