Testet av kvinne, 35

Da jeg fikk spørsmål om å teste valentinsposen fra Summerbird, var det ingen tvil om hva jeg skulle svare. Sjokolade er aldri feil, og denne så rett og slett herlig ut. Det var den også.

Her finner du gaveposen.

Hils på Amber

Den lekre gaveposen inneholder produkter fra Amber-serien til Summerbird. Denne sjokoladen kan beskrives med kun ett ord: nydelig. Har ikke hun du kjøper gave til vært borti den fløyelsmyke, karamelliserte sjokoladen før, vil du garantert sanke mange poeng ved å gi bort denne til morsdagen eller valentinsdagen.

Sjokoladeplata Amber Croquant bar består av herlig Amber-sjokolade, i tillegg til karameliserte hasselnøtter. En nydelig og knasende kombinasjon, som mor eller din kjære garantert vil elske. Jeg hadde ikke smakt denne før, men det blir definitivt ikke siste gang.

Gå hit for å sikre deg posen mens den fortsatt er på lager.

De små runde kulene med det fancy navnet Amber Dragée, er lettristede italienske hasselnøtter, med nougat, krokan og selvsagt Amber Classic-sjokolade utenpå. Disse kan fort bli en ny favoritt, som en mer eksklusiv variant av de klassiske nøttene med sjokoladetrekk. Perfekt å ha stående fremme i en skål - hvis man klarer å ikke spise alle på en gang.

Min absolutte favoritt, som nærmest smelter på tunga, er allikevel uten tvil de lekre sommerfuglene. Disse er også laget av Amber-sjokoladen, og inneholder en flytende kjerne av karamell og havsalt. Nok til å smelte et hvert valentinshjerte.

Valentinsposen fra Summerbird på mange måter den ultimate gaven til både morsdagen og valentinsdagen. Sjokoladen er eksklusiv, ser innbydende ut og ikke minst smaker den fantastisk. Liker hun sjokolade, vil hun elske denne.

Du får den til 379 kr her.