Ideen bak den berømte Exentri-lommeboken eller «verdens smarteste lommebok» som den også blir omtalt som, så dagens lys allerede i 1999.

Da norske Jon Richard Skjelvand og Marius Schiøll startet opp i 2006, visste de neppe hvor populære de praktiske lommebøkene deres skulle bli. De så det økte behovet for en mer moderne lommebok med lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. De utviklet et unikt design hvor de beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble Exentri.

En lommebok som kombinere design med virkelig smarte funksjoner.

Genialt konsept - ikke større enn en vanlig kortholder

Og lite visste de norske gründerne om at lommeboken Exentri Wallet skulle bli så populær, og en kjær eiendel til tusenvis av mennesker verden over. Konseptet er helt enkelt genialt!

Den lille lommeboken i kvalitetsskinn rommer både sedler og kort. Den er utformet med en liten åpning på den ene siden, slik at du veldig enkelt kan skyve opp dine to mest brukte kort med tommelen.

Lommeboken har seks separate kortlommer med plass til flere kort i hver lomme. Dette kombinert med plass til både sedler og kvitteringer, gjør at du får alt du trenger ned i lommeboken som ikke er større enn en vanlig kortholder. Den er også utstyrt med RFID blokk som beskytter kortene dine mot elektronisk tyveri.

Se nærmere på Exentri-lommeboken her


Produktet er kjempebra. Jeg har brukt denne typen lommebok de siste 15 årene eller no sånn... Dekker mitt behov, tar liten plass og er veldig holdbar.

Jens

Veldig fornøyd! God norsk kvalitet. Veldig praktisk.

Mr. G

Flere modeller med det beste fra to verdener

Exentri har kommet med flere modeller og oppgraderinger de siste årene. Exentri Miniwallet er en liten, praktisk og elegant lommebok designet for kun kort og sedler. Exentri Multiwallet er derimot en moderne lommebok som kombinerer liten størrelse og lett tilgjengelighet med stor plass til kort, sedler, kvitteringer, billetter og mynter.

Se det store utvalget av modeller og farger her