En ting vi nordmenn er glade i, er bålpanner. Det finnes bålpanner på mange hytter i dag - en bålpanne foran hytta, en bak, en på terrassen, og en hjemme i hagen. Bålpannen blir raskt et samlingspunkt for hele familien hvor store og små hygger seg sammen.

Frost bålpanne er en klassiker som passer like godt på fjellet som ved sjøen og i byen. Men denne modellen skiller seg ut fra den klassiske bålpannen.

Bålpannen Frost finnes i tre størrelser. Du finner de på salg her.

Bålpannen fra Frost varmer enda bedre enn tradisjonelle bålpanner. Og det beste av alt; du slipper å få røyken i ansiktet. I tillegg er den laget fra bunn i Ålesund.

- Vi digger at både design og produksjon er 100% norsk, fra den fantastiske familiebedriften Frost i Ålesund, sier Preben Alexander Lugg fra Hyttefeber.

Med Frost Cabin R fullpakke får du alt du trenger i én pakke

Hvordan fungerer en rentbrennende bålpanne?

Bålpanna er designet for å trekke inn kald luft i bunnen og varme opp denne i luftrom mellom indre og ytre stålkappe. Varm luft stiger og kommer ut i toppen av bålpannen, noe som gir en reaksjon der den brennbare røykgassen tar fyr. Dette gjør at man får en ny forbrenning, mindre røyk og mer varme!

Den faste bunnringen sørger for god lufting mellom bålpannen og underlaget. På de større modellene er bunnringen fastmontert i bålpannen. Dette gjør at bålpannen står trygt og stødig.

Du finner Frost Camper R på salg her

Flammeringen er en løs ring som ligger på toppen av bålpannen og samler flammene til et flammehav som man kan drømme seg bort i.

Den innovative uttagbare askeskuffen gir god avstand fra bålet til underlaget. Det bidrar til enkel rengjøring og vedlikehold. Når bålpannen er kald, løftes askeskuffen enkelt ut for tømming, og vipps så er det klart for flere nye timer med bålkos!

Uttagbar fyrplate legges på toppen av askeskuffen, noe som gir god lufttilførsel til bålet og enkel oppfyring.

Bålpannen er klargjort for hjul som kan kjøpes separat.

Her får du tak i bålpannene fra Frost på salg