Den populære skjorten, som både er strykefri, ser nyvasket ut, og viktigst: er skikkelig fin, har fått en oppgradering.

Vi tør påstå at dette er skjorten du trenger i vår, fordi den fungerer på jobb, middager og fest. (Ja, litt tidlig ute, men godt mulig du vil sikre deg flere skjorter når du først har testet én).

Se nærmere på skjorten her

Like digg som å ha på seg favoritt-T-skjorta

Det norske skjortemerket Stoix har tatt flere utfordringer på alvor - både at plagg krøller og ubehagelige svetteringer.

Resultatet er Marcus, en komfortabel, stilren og strykefri skjorte med fukttransporterende egenskaper. Den ble raskt utsolgt da vi frontet den i 2020, men nå har skjorten fått en oppgradering; Marcus 1.1.

Modellen Marcus 1.1 har en forbedret krage som gjør at den enklere kan brukes med slips. Samtidig har stoffet blitt enda mer slitesterkt, og det finnes flere farger å velge mellom.

Skjorta er perfekt til enhver situasjon - fra det viktige møtet, til sykkelturen hjem, til avslapning på sofaen og festen eller restaurantbesøket på kvelden. Alle elementer er laget for at du både skal se og føle deg bra.

- Den mest behagelige skjorta jeg har hatt på

Det norske skjortemerket Stoix tok disse utfordringene på alvor da de lanserte en komfortabel og strykefri skjorte med fukttransporterende egenskaper i 2020.

- Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, var skiskytterlegenden Emil Hegle Svendsens dom da han testet skjorta.

Du kan se nærmere på Stoix-skjortene her