Søndag er det en internasjonal V75 fra Norsk Rikstoto. Løpet foregår på Solvalla, og det er 20 millioner kroner i premiepotten. Du kan vinne 8 millioner kroner som alenevinner(*).

Leveringsfristen er søndag klokken 15:00.

Her kan du levere din kupong

V75 er den oppgraderte versjonen av spillet V6. Forskjellen er at det er 7 løp, og premier for 7,6 og 5 rette. Den gamle Lyntoto som du kanskje husker godt er nå erstattet av en oppgradert versjon i Stalltips.

Her kan du levere din kupong

Hestespill ble innført i 1927, drevet frem av Bondepartiet for å støtte hesteavl og landbruk. Norsk Rikstoto ble etablert i 1982 av Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklubb.

Den 23. oktober 1982 ble riksspillet V6 lansert med kjempestor suksess i Norge, og . Overskuddet skal komme norsk hesteavl, hestehold og hestesport til gode.

Norsk Rikstoto er den økonomiske motoren i norsk hestesport. Det er spill på hest som gir Norsk Rikstoto inntekter, og hele overskuddet går tilbake til norsk hestesport. I 2019 ble det overført mer enn 500 millioner kroner til dette formålet. Pengene går til blant annet barneidrett, utdanning, avl, forskning, hestevelferd og hest i terapi.

Her kan du levere din kupong

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen.