Anton Sport har 20 - 50 % rabatt på mengder av sykler, og det er faktisk nå du bør sikre deg de beste syklene.

Det er nemlig utenom sesong du gjør de gode kjøpene - på både årets og fjorårets modeller. Da skal sykler selges før det gjøres klart til vintersesongen. Og husk at sykkelsesongen er langt fra over. Elsykkelen har faktisk enda større fordeler om vinteren enn sommeren.

Vi har kikket på salget, og du kan spare opptil 13.000 kroner på elsykler, eller 9000 kroner på en unisex allrounder fra Gekko. Her er noen svært gode kjøp du gjør nå:

El-sykkel

Black Winther Superbe 3

Elsykkelens fordeler kommer enda bedre fram om vinteren, fordi motorassistansen kan være avgjørende for å komme seg fram i snøen. Piggdekkene merkes også mindre når du sykler på en elsykkel, skriver Syklistforeningen.

En favoritt på salget er denne, fordi fargene er utrolig kule - rød, knallblå eller stilsikre sort. Sykkelen har motor og batteri fra Yamaha og rekkevidde opptil 100 km. Du sparer 14.000 kroner på sykkelen nå. Her finner du den.

Gekko Flash TRG+Mix

Denne sykkelen har kraftigere dekk og er for deg som sykler mye, og langt. Shimano-batteri, som også er integrert i rammen - noe mange mener er en trygghet hvis du bor i storby. Rammen er laget for enkel av-og påstigning. Her finner du sykkelen satt kraftig ned i pris.

Les også: Derfor elsker jeg elsykkel

Winora Yucatan i8

En rå herresykkel med skjult batteri og motor fra Yamaha. Du kan spare opptil 10.000 kroner på sykkelen nå. Her kan du se og lese mer.

Husk også å sjekke prisguiden når du leter etter gode kupp på sykler.

Gekko Firm MTN ION 27.5"

Dette er sykkelen for deg som er glad i naturen - denne tåler litt røffere turer, både på grus og i skogen. Denne har gode bremser, bra demping og er mer en terrengsykkel. El-sykkelen er unisex, og du sparer 8000 kroner på den nå.

Momas Jason 2022

Dette er den mest solgte el-sykkelen hos E-wheels. Samsung-batteri, og en sykkel som er god på terreng og vei. Her finner du den satt ned med 5000 kroner.

Hybrid og bysykkel

Gekko flash trk

Elhybrid som passer til han og henne. Hybridsykkel vil si at den er perfekt til hverdagsbruk, som pendling til jobb, men fungerer også godt på enklere terreng og turer. Rekkevidden er fra 60 til 125 km avhengig av hvordan du sykler. Sykkelen er satt ned med 10.000 kroner nå. Se og les mer her.

Cannondale Mavaro 2

Stilren elsykkel av høy kvalitet med Bosch-drivsystemer. Av egen erfaring er det et stort pluss å ha sykkel som både han og henne kan bruke. Ifølge sykkelprodusenten har denne en rekkevidde på opptil 160 km på en enkelt lading. Nå sparer du 15.000 kroner. Her finner du den.

Momas Balance 2022

Integrert batteri fra Samsung med rekkevidde på opptil 100km. Dette er en god damesykkel for by og enklere terreng. Pluss for enkelt og tidløst design. Sykkelen er satt ned med 5000 kroner.

Landeveissykkel

Cannondale Topstone Carbon Lefty

Topstone Carbon Lefty 3 er en svært god sykkel du kan gjøre et kupp på nå, fordi den er satt ned med hele 12.000 kroner. Topstone Carbon er ifølge Anton Sport den mest offroad-dyktige og komfortable landeveissykkelen som noen gang er laget. Her kan du se og lese mer.

Cannondal Topstone Neo Carbon 3 Lefty

Nyttig fakta: Cannondale har gjort det så enkelt at alle sykler med navnet Neo er elektriske. Batteri og motor fra Bosch, og beskrives som en kapabel og morsom sykkel, både for grus og vei. En dyr sykkel av kvalitet, som nå er satt ned med 18.000 kroner.

Les mer om sykkelen her.

Cannondale CAAD13 Disc 105

Her er stikkordene aluminium, hastighet og den ultimate raceren. Her finner du sykkelen satt ned i pris.

Gekko

Etter tre på rad med Cannondale, er det på tide med et annet kvalitetsmerke: Gekko Force GRV 700 C RX600 2 x. Dette er en lett allrounder som klarer det meste, hvor rammegeometrien er utviklet av sykkelentusiaster skriver Milslukern. Sykkelen er satt ned med 4400 kroner her.

Sikre god sykkel til barnet til neste sommer? Her får du oversikt over kupp på barne-og juniorsykler hos:

🚲 Milslukern

🚲 Anton Sport