Endelig har Apple lansert en versjon av smartklokken som er litt mer vennlig mot lommeboken, og den er ikke langt unna teknisk fra sin dyrere bror. Her er det tusenvis av kroner å spare, men veldig lite å tape.

Klikk her for å kjøpe Apple Watch SE her.

Den aller nyeste Apple Watch series 6 har fokus på helse og trening. Apple la til funksjoner som oksygenmetning og EKG-måler, og høydemåler (finnes også i Apple SE). Lever du for trening og løper maraton før frokost er kanskje Series 6 heller noe for deg, men for et gjennomsnittelig aktivt menneske er det akkurat her du kan spare penger.

Sjekk ut hele utvalget av Apple Watch her.

En litt rimeligere pris kan komme godt med hvis du vil ta i bruk Apples' nye Familieoppsett. Nå kan barnet ditt nemlig ha en Apple Watch, uten å ha faktisk ha telefonen enda. Det gjør at du kan skru på stedsdeling, følge med på hvem barna skriver med og skru på "ikke-forstyrr"-modus mens de er på skolen.

For de yngste og de eldste

Familieoppsettet kan også være et tips for eldre medlemmer av familien, da Apple-watch har sin kjente "Fallregistrering" og diverse puls og aktivitetsmålere. Når falldetektoren på Apple Watch blir utløst går nemlig en alarm av og nødetatene blir kontaktet. Da får for ekspempel politiet beskjed om at noen har falt, og får også tilsendt koordinatene

Og man trenger vel ikke den dyreste klokken for verken de yngste eller eldste?

Når det gjelder klokkens utseendet er det heller ikke mye som skiller de to modellene. Apple Watch SE har noe andre farger og "finisher", men de har samme skjerm og form.

Her får du tak i smartklokken!