Den vidunderlige vibratoren, som alle damer elsker, er 150 år i år. Det mener Norges fremste sexleketøyekspert Cecilie Kjensli, som til daglig anbefaler de beste sexleketøyene på Cpunktet.no, at vi bør feire.

– Du trenger kanskje ikke å be vaktmesteren i borettslaget om å heise flagget til topps, men du kan jo markere jubileet med bobler i glasset, og en godsak fra nattbordskuffen. Vibratoren har jo tross alt vært damenes deiligste assistent, helt siden vi kunne kjøpe en selv, ler Cecilie, som gir personlig veiledning hvis du skulle ha behov for det.

I over 20 år har Cecilie Kjensli testet og anbefalt sexleketøy på Cpunktet.no, for nordmenn som lurer på hva som er bra. De gamle fordommene om at leketøyene er substitutter for manglende partner, gjelder ikke lenger. Undersøkelser viser at de som er mest fornøyd med sexlivet, er kvinner i parforhold, hvor sexleketøy benyttes. Det samme gjelder for menn.

– Tenk at vibratoren ble oppfunnet opp av kameraten til legen som fikk musearm av å kurere damer for “hysteria”, en helt kokko diagnose som heldigvis ikke finnes lenger. Damene ble altså onanert på legekontoret for å roe seg ned. Hvor sjukt er ikke det? Heldigvis slipper vi det i dag.

– Som anmelder er jeg opptatt av kvalitet og god design. Akkurat som en partner, så kan man ikke bare gå for utseende, selv om det hjelper å se bra ut. Det viktigste er selvfølgelig at godsakene er deilig i senga og gir herlige orgasmer uproblematisk, for det motiverer til mer og bedre sex.

Lurer du på hvilke sexleketøy som er de beste? Her får du ekspertens anbefalinger.

Forestill deg at du står på ski ned en rolig bakke, og plutselig kommer det et bratt uforutsett heng. Du har ikke sjans til å stoppe, og bare hyler ut av skrekkblandet fryd! Sånn fungerer en Womanizer. Du kommer raskt og utrolig sterkt, og det er lett å komme igjen og igjen.

Womanizer er utvilsomt den største snakkisen når det kommer til sexleketøy. Damer som har en elsker den - de får stjerner i øynene når den nevnes. Alle andre blir tente som lys, for hvordan virker denne fantastiske klitorisstimulatoren?

Womanizer Liberty sutter på klitoris gjennom gjennom berøringsløse og pulserende massasje-bølger, og gir orgasmer lett som bare det. I motsetning til en vibratore er denne mest effektiv og intens på lavere nivå. Vidunderet har blitt kåret til «Best i test» og «Testvinner» flere ganger, fordi den sender deg rett til topps, på en måte du aldri har opplevd før.

Kjøp eller les mer om Womanizer Liberty på Cpunktet.no.

Personlig mener jeg at et hvert hjem burde ha en The Swan Wand, fordi alle virkelig elsker effekten av det. Hvis du aldri har hatt en orgasme før, eller opplever at det er litt strevsomt å nå toppen, er dette apparatet løsningen. Det er kraftig og dypt masserende, så orgasmene aldri langt unna, og hvor kult er ikke det?

The Swan Wand kan brukes i begge ender. Den tykkeste til å massere klitoris og vulva – ja faktisk hele kroppen. Den smaleste er for å stimulere G-punktet. Den gir så gode vibrasjoner, at du ikke trenger å putte den inn for å oppleve G-punktorgasmen. Klem den bare mot vaginaåpningen, og kjenn hvordan du flommer over. Ja - du kan selvfølgelig bruke den med en partner.

Det er ikke uten grunn at denne orgasmemaskinen har blitt kåret til “Best i test” og fått terningkast 6 i andre forbrukertester. Den gir nemlig de dypeste og deiligste klitorisorgasmer, G-punktsorgasmer, ja til og med sprutorgasmer, helt uten stress.

Kjøp og få orgasmetipsene til The Swan Wand på Cpunktet.no

– Tenga Flip Hole er helt syk! Jeg elsker oralsex, og denne kjennes ut som å få en ekte blowjob! Vakuumet gjør at den kan bli skikkelig tight. Enkel å rengjøre er den også, mente testkaninen som var så fornøyd at han ga Tengaen terningkast 6!

Tenga Flip Hole er et av verdens mest solgte onaniprodukter, fordi den er designet for å gi penis maksimal nytelse. På innsiden er den fylt av bløt og knudrete silikon, noe som kan gi bedre nytelse en «the real ting».

En annen viktig grunn til at Tenga Flip Hole har blitt en bestselger, er at du finner ikke et tilsvarende leketøy for menn, som er like lett å holde ren. Du åpner den på midten som en bok, påfører glidemiddel, og nyter i fulle åndedrag. Når du er ferdig åpner du den på nytt, skyller den ren, og lar den tørke før du legger den bort til neste gang du får lyst.

Se video av Tenga Flip Hole, og kjøp den fra Cpunktet.no

– Når jeg går på fest hender det at jeg putter inn et vibrerende egg, og kaster fjernkontrollen over til typen. Det er alltid like gøy når han skrur det på. Jeg klarer nesten ikke å stå på beina, fortalte den sprudlende dama jeg møtte en gang, og hun er ikke alene om å digge det.

Trådløse sexleketøy er utrolig populært blant par, og med oppgraderte Lovense Lush 2, vil dere få det gøy både i- og utenfor senga. Dere trenger ingen fjernkontroll, for den styres via klokka, nettet, eller med en app som du laster ned på mobilen. Med denne får dere spenning og sex, selv om dere skulle bo på hver deres kant av landet.

Det fine med akkurat dette trådløse egget, er at det er ergonomisk designet, og behagelig å bruke, og så masserer det G-punktet godt. Det har mange morsomme tilleggsfunksjoner óg, som at dere f.eks. kan synkronisere det til musikk, eller stemmen til den som har kontrollen.

Kjøp og få mer info om Lovense Lush 2 på Cpunktet.no

Denne er bare så utrolig bra! Miss Bi fra Fun Factory er den beste rabbitvibratoren jeg noen gang har hatt sex med. Og jeg overdriver ikke. Designerne til Fun Factory vet hva de driver med. Bestselgeren Miss Bi er gjennomtenkt til fingerspissene. Den er ergonomisk designet og har en fin krumning, noe som gjør at den treffer G-punktet og klitoris - spot on!

Den går liksom rett inn i sentralnervesystemet ditt, og tar over kontrollen av kroppen din helt. Motorene gir dype vibrasjoner, noe som gjør at du får de deiligste orgasmer utrolig lett. Poenget med en vibrator er ikke at du skal komme så fort, men det er jo kult at den har mye å gå på.

Kvalitetsmessig er Miss Bi helt rå. Alt med denne, helt fra esken den kommer i, til selve produktet og nytelsen den gir, imponerer. Det var nok derfor den i 2016 vant Red Dot pris, for beste design.

Kjøp den deiligste rabbitvibratoren Fun Factory Miss Bi her.

– Dama mi og jeg debuterte med Mimi i går. Det ble en knallsuksess. Gaven ble veldig godt mottatt, og vil bli brukt heftig i tiden fremover! skrev en kunde helt uoppfordret til meg i en mail. Det er nemlig ikke bare jenter som har glede av en god klitorisstimulator. Det har gutta óg - når de får være med på leken, sier en bruker.

Elegante Mimi Soft fra Je Joue, er det perfekte leketøyet for nybegynnere, eller for deg som liker klitorismassasje, og hvem gjør ikke det? Det vibrerer dypt og godt, selv om det er lite - det får plass inne i hånda. Et annet pluss er fasongen. Det er ovalt og flatt, og vil derfor ikke ta noe særlig plass i mellom dere.

Je Joue Mimi Soft ble for noen år siden kåret til beste klitorisvibrator av magasinet Good Housekeeping. 77 av 100 testpersoner valgte fine Mimi til sin favoritt.

Se video og kjøp Je Joue Mimi Soft fra Cpunktet.no.

Hurra for gode oppfinnelser! Manta fra Fun Factory forvandler penis til en levende vibrator. Er det mulig? Ja, det er det! Hvordan? Her skal du få noen tips:

Manta er deilig for mannen alene, men blir så klart enda bedre når dere bruker den i sammen. Alene er den god å massere skaftet og særlig overgangen til penishodet. La den også kile området på- og under pungen, varsomt. Glem for all del ikke glidemiddel! Uten vil den lugge. Med er den kjempegod.

Er dere to kan dere ha den i mellom dere. Med partneren på topp, sidelengs i skje eller bakfra, og vibratoren rundt penisroten, blir det deilig for begge. Det er på denne måten penis blir en levende vibrator. Bruk den også som et deilig tilskudd når du gir eller får munnsex.

Se video av Fun Factory Manta, og kjøp den fra Cpunktet.no

Penisringen Mio er en deilig favoritt når det kommer til vibrerende penisringer. Hovedgrunnen til det, er at den funker veldig bra, i tillegg til at den ser veldig fin ut. Med denne får klitoris massiv stimuli, og ereksjonen et boost som gjør penis hardere. Hvert støt blir en fryd. Sammen blir dere dynamitt.

Hvis du som dame har glede av å sitte øverst, kan jeg garantere at denne lille dingsen vil gjøre rideturen mye deiligere: Bruk hoftene, knip med rompeballene, og støt klitoris mot penisringen, med den kraften og det tempo du selv liker.

Selv om penisringvibratoren i hovedsak er til bruk under selve samleiet, kan den fint brukes som en vanlig klitorisstimulator, og på kroppens andre erogene soner for den sakens skyld. Hold den mellom fingrene og la den gå på oppdagelsesferd, over din egen eller partnerens kropp.

Kjøp og se demonstrasjonen av Je Joue Mio på Cpunktet.no.

Dette vidunderlige treningsapparatet for underlivet, sitter som en smokk og treffer G-punktet spot on. I tillegg stimulerer det klitoris, fra både utsiden og innsiden, så det skal ikke forundre meg om det går for deg når du bruker det. Det gjorde det for meg da jeg testet Aneros Evi først gang.

Oppstrammeren er overraskende deilig og treffsikker. I likhet med resten av kroppen, er det lurt å holde underlivet i form. Fordelen med å trene smidigheten er ikke bare for å forhindre inkontinens, men også for at du skal få mer ut av sexen. Har du kontroll på underlivsmusklene og kniper mens du har deg, vil du kunne forsterke orgasmen og få mer ut av sexlivet.

For å få en bedre forståelse av hvordan prisvinnende Aneros Bekkenbunnstrener fungerer, Kan du lese mer om den og se demonstrasjonsfilmen på Cpunktet.no.

Kjøp orgasmeforsterkeren Aneros Evi fra Cpunktet.no

Stopp jakten! Du trenger ikke å lete lenger! Nasjonalskatten Laid D.1 finner G-punktet for deg på egenhånd. Alt du trenger å gjøre er å varme opp med sexy tanker, og massere klitoris til du kjenner at du er klar for mer. Ta så litt glidemiddel på den tykkeste enden, før den inn og vri skaftet til du kjenner at den presser klitoris fra innsiden. Voila!

Visste du forresten at dildo betyr nytelse og at leketøyet troligens har vært i bruk siden Adam og Eva koste seg i paradis? Dildoen den gangen gjorde sikkert nytta si, men var neppe like deilig som denne lekre varianten fra det norske sexleketøymerket Laid. Det kan jeg skrive under på, og jeg er ikke alene. Internasjonale sexleketøy-eksperter er også imponert av akkurat denne dildoen.

Se video av Laid D.1, og kjøp den fra Cpunktet.no.

Kontakt Cecilie hvis det er noe du lurer på. Hun gir personlig service og hjelper deg gjerne. Du finner Cecilie Kjensli her.