Coolstuff er nettsiden som har alt. Alt du trenger, ikke visste du ønsket deg, og også ting du absolutt ikke trenger. Men som bare er kult.

Nå er det opptil 80 % rabatt under Black Week her.

Beer Tracker

Hvor mange øl har du egentlig åpnet? Denne flaskeåpneren holder kontrollen for deg. I hvert fall prøver. Displayet viser hvor mange flasker som er åpnet. Morsom dings til kun 41 kroner her.

Minikjøleskap

Dette kjøleskapet er perfekt gave til studenten, man caven, woman caven eller til kontoret. Rommer 8 bokser, og kan stilles på kaldt (8° C) eller varmt (50° C).

Her finner du kjøleskapet til 20 % rabatt nå.

Vektdyne

Det er få ting som slår en god natts søvn. Vektdynen kan hjelpe kroppen med å slappe av så du sover dypere, stresser mindre og føler deg tryggere mens du sover. Og beste av alt? Nå er det billig å sove godt. Her er sparer du opptil 350 kroner på Zenkuru vektdyne (kommer an på vekten du velger)

Les også: - Wow, det er som å sove i himmelen

Ice Cube of Sweden

Isbiter som avkjøler drikken din uten å fortynne den. Et lite must, som du finner på salg her.

Hamburgerpresse

Ingenting slår en god hamburger. Spesielt hvis den er hjemmelaget. Her kan du kjøpe hamburgerpresse til kun 39,60 kroner.

LED-leselampe

Vinter betyr en god bok. Og den boken må du fortsette med i senga hvis den er spennende. Har du denne LED-lampen til kun 47 kroner, så forstyrrer du ikke partneren.

Vooni Galakse projektor

Denne har vi hjemme selv, og går god for skikkelig fin stjernehimmel. Perfekt til barnerommet, eller på fest for voksne. Her finner du projektoren på salg.

Wibbri-børste til drill

Tre børster i pakken, som er utstyrt med korte skaft i samme størrelse som vanlige bits. Perfekt til å vaske alt fra dusjen til bildekk. Her er børsten på 50 % rabatt nå.

Ikke funnet en gøy dings? Her ser du hele salget.