Mens Kvinnedagen som markeres over hele verden 8. mars får masse medieoppmerksomhet, går dets motpart, den internasjonale Mannsdagen, under radaren her hjemme.

November er måneden der menns livsutfordringer blir satt i fokus. Derfor syns vi at det er på sin plass å rette en ekstra omtanke overfor en mann du er glad i, enten det er en kjæreste, bror, far eller venn. Her er våre forslag til hva som vil gjøre ham glad.


For ham som bryr seg om mote

Strykefri skjorte med fukttransporterende stoff fra norske Stoix

Alle kjenner til skjorter som blir krøllete og rynkete allerede til lunsj, og det er få ting som er så kjedelig som svetteringer under armene. Denne skjorten vil garantert bli satt pris på, da den er strykefri og fukttransporterende ...fordi vi vet at relativt få menn som har stryking som hobby.

Stilig parkas fra Studio Total Active

Denne stilige parkasen vil garantert bli satt pris på nå som vi går vinteren i møte. Akkurat nå kan du få den på tilbud.

Lue fra Champion

Dette er noe alle trenger, men som er kjedelig å kjøpe selv. Vis at du bryr deg om at han holder seg varm på hodet gjennom vinteren.

Vagabond

Personlig titter jeg alltid på folk sine sko når jeg først møter dem. Er man god til å kombinere sko med yttertøy ser man med en gang mye mer stilig ut. Gled en mann du er glad i ved å gi dem et par nye sko til garderoben.


For ham som liker å stelle seg

Menn, som kvinner, trenger gode produkter på badet. Dette er produktene han trenger enten han vet det eller ei.

Startsett til tradisjonell barbering - Rytmo - 3 deler

Fordi alle menn fortjener en ordentlig barberhøvel! Dette er en kvalitetshøvel du vil ha glede av i år etter år, og siden prisen på barberbladene er 10 x billigere enn Gillette Fusion Pro Glide, så kommer du til å spare mye penger i lengden! I

Trådløs hårklipper

Morgenkåpe

En god parfyme

Fordi det ikke finnes noe deiligere enn en mann som lukter godt.

For den klokkeglade

Elegant og tidløs klokke går aldri av moten. Dessuten er dette en av de få tingene menn kan bruke til å pynte seg. Jeg har tidligere jobber hos en urmaker, og dette er mine tre favoritter som jeg kan love deg at han vil bli glad for å få. Dette er flotte klokker av god kvalitet!

Longines Flagship Heritage

TAG Heuer Formula 1

Tissot T Classic

For ham som er sporty

Sekk fra Db

Bortsett fra at Db-bags er slitesterke og har et moteriktig design, er merket veldig gode på innovasjon. Det er særlig deres hook-up system som er unikt. Systemet gjør at man kan sammensette alle bagene og sekkene fra Db til en enhet. Les mer om disse sekkene her.

POLAR Ignite

Ulvang rav

Denne vil han nok sette pris på! Dette er en utrolig komfortabel genser med god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Ekstra høy glidelås med "glidelåsgarasje" som forhindrer gnaging mot haken. Rav genseren har mange lojale tilhengere hele året! Godt egnet til nesten alle typer aktiviteter. En god venn på tur, etter trening eller til hverdags.

For ham som elsker dingser

Oneplus Buds Pro

Bose Quietcomfort 35 II

JBL Clip 4

Kobo Libra 2 Vanntett lesebrett 7” med wifi