Hvis din advent skal være av det hetere slaget så er dette adventskalenderne du bør se etter.

Amorana premium erotisk julekalender

En sexopplevelse på øverste hylle 24 dager i romjulen? Denne kalenderen har en verdi på 9500 kroner, men koster kun 2995 kroner. Her får du overraskelser for både ham og henne gjennom hele adventstiden.

Se nærmere på den her

Sinful har to veldig deilige kalendre som fungerer særdeles godt som en spire til lyst og glede i hele advent. Classic er for nebegynnere, mens deluxe er litt mer avansert.

Her finner du Sinful Classic

Her finner du Sinful Deluxe

Utsolgt: Nytelse - erotisk julekalender 2019

Denne adventskalenderen har blitt utsolgt de fire siste årene. Gavene passer for par, og har en verdi på over 4 200 kroner med en pris på 1 695 kroner. Julekalenderen har eksklusive gaver for både ham og henne som garantert gir en het advent.

Her finner du adventskalenderen for voksne

Kondomeriet - erotisk julekalender naughty and nice

Noen er snille, andre ikke fullt så snille. Denen adventskalenderen fra Kondomeriet har et spennende utvalg for par som ønsker å utvide horisonten.

Her finner du Kondomeriets adventskalender

Passionfruit - testvinner hos TV 2 Hjelper Deg

Den erotiske adventskalenderen til Passionfruit fikk terningkast 5 av TV 2 Hjelper deg. Folkene bak har sagt at årets utgave er enda hetere enn tidligere.

Her finner du den

Orion erotisk julekalender

Det behøver ikke bare å være på julaften at nissen kommer. Denne adventskalenderen er proppfull av produkter, og er et seriøst forsøk på å gjøre hele førjulstiden til en partid.

Her finner du den

Amalie erotisk adventskalender

En erotisk adventskalender som også vil være en vinner. 24 overraskelser innen massasje, sexleketøy og soft-bondage – til en verdi av ca. 4600 kr!

Her finner du den