Dersom du liker å skille deg ut i mengden med sterke farger, glitterglam eller sverger til den klassiske lille, sorte kjolen så finner du noe som passer deg her.

Sorte kjoler

Det enkle er ofte det beste. Sorte kjoler er elegante og passer til både gull og sølv, og er enkle å kombinere med jakker og sko. Her ser du et utvalgt korte kjoler, lange kjoler og kjoler med det lille ekstra til nyttårsaften.

Denne klassiske lange, sorte kjolen fra Ralph Lauren er plissert og har en liten krage. Denne passer fint i mer formelle anledninger og kan kombineres med sorte støvletter. Denne sorte kjolen blir aldri feil, og har flere bruksområder enn til fest. Her finner du kjolen.

Denne feminine minikjolen har blondedetaljer i front, og virker svært romantisk. Kjolen er relativt kort og kroppsnær. Her finner du den.

Hvis du er etter noe stilsikkert og elegant er dette kjolen for deg. Med håret oppsatt og noen lange, dinglete øredobber blir du den fineste på hele festen. Her finner du den.

Denne rocka kjolen i skinnimitasjon er den ultimate kjolen til en helaften med venner. Passer perfekt med noe fargerikt tilbehør som sier pang! Her finner du kjolen.

En lekker jersey kjole med flatterende knyting i midjen. Lange ermer er lurt til lange, kjølige kvelder. Her finner du kjolen.

En kort minikjole fra anerkjente Michael Kors. Paisleymønster, voluminøse ermer, peplumkant og skjult glidelås. Kan man ønske seg mer? Her finner du kjolen.

Nyttårsglam og glitter

Festens fyrverkeri! Nyttårsaften er dagen der man kan slå seg løs i glitter og glamour. Glitrende kjoler med paljetter passer seg også godt til vinterbryllup og andre vinterfestligheter.

Det er ikke noe som heter "for mye gull." Sitter som et skudd. Her finner du kjolen.

Dette er en enkel og ukomplisert glitrete minikjole. Den fungerer til det meste. Glitterkjolens lille sorte kan du kanskje kalle den. Her finner du den.

Dette er en sikker vinner på nyttårsaften, og de lange ermene er deilige på en kjølig vinternatt. Kjøp den her.

Festens midtpunkt-kjole som minner litt om Marilyn Monroes ikoniske bursdagskjole. Lekker pastellfarge i babyrosa som skiller seg ut mengden. Her finner du kjolen.

Det er ikke alltid det passer å bruke kjole, og vi synes at en glitrete løs bukse da gjør seg like bra. Den finner du her.

Denne lange, grå kjolen med åpen rygg er et elegant alternativ. Med sine lange armer og lengde over knærne passer den godt til lange, kalde vinternetter. Her finner du den.

Fargebomber

Rosa, grønn, gul og blå. Bladene på trærne er vakre - og du er ligeså. Kle deg i en fargerik og sterk kjole som skiller seg ut på dansegulvet. Et pluss er at du kan dra frem kjolene igjen om sommeren.

Det er mange som velger sorte kjoler om høsten og vinteren. Derfor er det ekstra kult om man går for en mer fargesprakende variant. Formen på kjolen er asymmetrisk, og den er myk i stoffet. Her finner du kjolen.

Hvem sa at man ikke kan gå med en neon-topp på nyttårsaften? Passer perfekt med et trangt miniskjørt, kanskje rosa... Du finner toppen her.

Dette skjørtet gir deg akkurat det farge-kicket du trenger for at alle ser deg når du danser nyåret inn. Her finner du skjørtet.

Realiser din indre Instagram-influenser med denne soloppgangen av en maxikjole med halterneck og hull til magen! Her er den.

Er du en av de som bare ikke får nok av grønt? Det kan undertegnede skrive under på. Denne metalliske passer perfekt til nyttår. Her finner du den.

Det er et uttrykk som sier at The lady in red always gets to dance. Dersom det stemmer bør man definitivt gå for noe rødt. Denne kjolen gir farge og glam til festen og er helt ypperlig på nyttårsfesten. Her finner du kjolen.

Tilbehør: Ekstremt sterke strømpebukser

Strømpene fra Canadiske Sheertex er ekstremt sterke og slitesterke. Disse får deg igjennom julebordsesongen. Vi krysser fingrene for at disse blir tilgjengelig i Norge i flere farger og mønstre.

Her finner du strømpene.

Tips! Miinto har en egen avdeling med vintagekjoler.