For personer som er høyere enn gjennomsnittet, kan det være en stor utfordring å unngå magegliper og korte ermer når man skal kjøpe nye klær.

- Som høy er det nesten umulig å finne riktig størrelse! Medium kan være bra i bredden, men altfor kort. Large kan være lang nok, men altfor bred. Og så varierer det veldig fra merke til merke, forteller Martin Steffensen og Kristoffer Liabø.

De to barndomsvennene måler 192 centimeter på sokkelesten, og de har begge fått erfare hvor vanskelig det er å handle klær fra nettbutikker. Det er bakgrunnen for at de startet opp MediumTall.no – en spesialbutikk med klær for menn på over 180 centimeter.

Se utvalget av skjorter, gensere, bukser og jakker hos MediumTall

Klær sortert etter høyde

Hos MediumTall er størrelsene inndelt etter høyde istedenfor den tradisjonelle størrelsesinndelingen, mens bredden er medium for alle plaggene som føres.

- Så lenge du kan høyden din, er det enkelt å handle klær hos MediumTall. Nå slipper du å gjøre et kompromiss mellom for bred eller for kort, forsikrer Steffensen og Liabø.

Her er fem fine produkter hos MediumTall:

1. Tofi Tech-Bukser

Digg bukse som kan brukes til hverdags og til formelle anledninger. Hele buksen er laget av et premium stretchmateriale som gir ekstremt god bevegelighet og komfort.

Her finner du den

2. Pakke med tre t-skjorter

Ekstra smale t-skjorter i 100 % Pima, kjent som verdens beste bomull. Varer 50 % mer enn vanlige t-skjorter.

Her finner du den

3. Strandskjorte

Lett og behagelig sommerkjole laget i Portugal i knallgod kvalitet.

Her finner du den

4. 2pk linskjorte

To skjorter i 100 % lin og smal passform. Skjortene har tidløst design, så du kan eie disse i mange år fremover.

Her finner du den

5. 2 stk shorts

Pakke med en sort og khaki shorts i 100 % polyester. Disse passer både til bading og ellers i fritiden. Kommer med to store sidelommer.

Her finner du den

Se hele utvalget av skjorter, gensere, bukser og jakker hos MediumTall