Det er selvfølgelig stor forskjell på ting. Noen ting er rett og slett bedre enn andre ting, og veldig ofte får du det du betaler for. Vi har derfor tatt en kikk på det aller beste sexleketøyet som finnes.

Dildo

Den enkle måten å si det på er at en dildo er en vibrator uten vibrasjon, men det er ikke helt sant det heller. Dildoer er ofte uformet som en penis.

Det er i hvert fall greia med dildoen som er utformet som penisen til John Holmes. Den finner du her.

En litt mindre naturtro er ståldildoen njoy Eleven.

Skal du likevel slå på den store trommen er det ingen tvil om at OLGA Gold 18 karat gold er helt utenom det vanlige. Her finner du den.

Leketøy for ham

The Handy er en maskin utviklet av norske ingeniører. Med et ekstra fast grep, variasjoner og og kraft som garantert gjør at du kommer. Den kommer med ekstra hysler.

Her finner du den

Vibrator

Alle vet at det er forskjell på motorer, og en vibrator er per definisjon med motor. En god motor gir bedre ytelse. Den velkjente rabbitvibratoren, som blant annet fikk mye oppmerksomhet etter Sex og Singelliv-filmene, finnes i utallige versjoner og motormessig kommer denne høyt opp. Som navnet sier er den interaktiv, som i og for seg alle vibratorer jo er. Her kan du se og lese mer.

For de avanserte lekene

De mest avanserte lekene kan trenge de beste leketøyene, og før du begynner kan det være lurt å ha et ok sukkerinntak. Her finner du sukkertøy-truse.

Også er det bare å begynne og leke. Utforsk hverandre og lær bindekunsten Shibari med Restrain Me fra Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection. Gjør om soverommet med strippestang , eller dere kan gå for nyheten og den mer eksklusive versjonen av en massasjestav. God massasjestav kan brukes til det meste, og her finner du en av de beste.

Bondagekrysset får enhver kjeller til å bli noe helt annet. Her finner du den.