Det er nærmest umulig å følge med på skojungelen - det er jo skolansering hele tiden! Vi har gjort jobben enklere for deg og funnet ni skotrender for menn denne sommeren.

Fått med det det store sneaker-salget hos Høyer?

Seilersko

Den gode, gamle klassikeren er perfekt til seilig og båtliv, men også til jobb og fritid. Modellen består hovedaklig av lær og tykke gummisåler for godt feste og mykt underlang. Seiliersko har også snørefeste. Du kan også få til en røff look med skinnjakke og jeans.


Hiking

Med sommeren kommer naturligvis lange fotturer på fjellet og i naturen. Da er det lurt å ha gode sko som gjør turene komfortable. Skal du på fjellet, er disse skoene fra Salomon alltid en sikker vinner. De beskytter mot regn og søle og gir et godt grep på glatt og ujevn underlag. De berømte "bestefar"-sandalene er hott som aldri før, og er snille mot føttene dine i disse dager.

Skater

En av sommerens største sneakertrend er uten tvil skaterskoen. Denne modellen fungerer både på rampen og i hverdagen. Style skoen med casual jeans og t-skjorte eller med en penbukse og blazer. Det er fullt lov å bruke sneakers til dress!

Fra venstre: Nike - Adidas - Nike

Tekniske

Glem avanserte 3D-briller og smarttelefoner. De siste årene har sneakers gått over til å bli tekniske. God synlige, tekniske sko er et nøkkelord for store skomerker som Nike og Adidas.

Chunky

Tykke såler på sneakers er fortsatt i motebildet, inspirert av eksklsuive merker som Balenciaga, Louis Vuitton og Gucci. Men nå er det også håp for de som ikke har råd til å bruke tusenvis av kroner på designersneakers. 90-talls inspirerte og moderne hybrider vil være en must på alles skohyller i år.

Retro

I moteverden kommer det alltid noe tilbake, og nå er det de gode, gamle retro-sneakersene som gjelder. De går aldri av moten og kan brukes i flere år. Noen ganger ønsker vi å holde oss til klassiske sneakers, og ikke bare fordi de ser fine ut, men de har også høy kvalitet som varer lenge.