Savner du å rusle rundt på det lokale kjøpesenteret på jakt etter spennende varer og gode tilbud? Da er du ikke alene. Heldigvis har mange av disse butikkene knallgode nettbutikker, og det finnes også mange interessante butikker som bare finnes på nett.

Her er seks av våre favoritter som vi elsker å handle hos nå:

Milrab

Thomas (46): Dette er butikken for menn som er glad i sport og friluft. Kombinasjonen stort utvalg av kvalitetsmerker og lave priser gjør Milrab til min favoritt. Jeg har blant annet kjøpt sportsbriller fra Oakley og multisportsklokken Garmin fenix 5s til rekordlave priser hos Milrab.

Milrab har for tiden et stort salg på vintervarer, og der sikler jeg på dissealpinbrillene fra Oakley som er satt ned med nesten 800 kroner.

Polarn O. Pyret

Mariya (37): Polarn O. Pyret er nettbutikken til et flott svensk merke for barneklær som jeg har sverget til i mange år.

Plaggene holder høy kvalitet, mønstrene er både stilrene og lekne, og ikke minst kan klærne gå i arv. Plaggene tåler all slags lek og vær, og kan i prinsippet brukes av tre barn.

Akkurat nå vurderer jeg denne skalljakken til ungene som passer perfekt til en kjølig norsk vår.

Lyko

Tina (29): Lyko har alt jeg trenger til gode priser! Både hudpleie, dufter, hårpleie og sminke. I tillegg har de rask levering, noe som er veldig kjekt.

Nå som det er vår, er det på tide å gå til innkjøp av årets sommerduft, og i år blir det Daisy Eau So Fresh Spring fra Marc Jabobs. Den kjøper jeg på selvsagt på Lyko.

Kicks

Ingvild (35): Kicks er min favorittbutikk. Her får jeg enkelt tak i de beste skjønnhetsproduktene, og de leverer også på dørmatta mi innen kort tid.

Akkurat nå kunne jeg tenke meg dette settet, fordi jeg har lyst til å prøve duftene fra Byredo uten å måtte bestille én stor.

Outland

Pål (48): Outland har alltid noe som interesserer meg, og får meg faktisk til å føle meg som tenåring igjen siden den har tegneserier, brettspill og mine gamle helter.

Jeg vurderer å kjøpe denne tegneserien nå, av nettopp denne grunnen. Valhall var en av seriene jeg elsket da jeg var yngre, og som jeg ikke har innbundet.

Fredrik & Louisa

Margret (26): Fredrik & Louisa er butikken jeg handler mest hos på nett. De har et stort utvalg av kvalitetsprodukter, og denne facemisten fra Clinique er en favoritt. Avhengighetsskapende!