Flere timer på kjøkkenbordet, en litt dårlig pult eller på sofaen med hjemmekontor kan ta knekken på selv den beste rygg.

Redningen er å få muskler, ledd og kropp få litt hjelp i hverdagen. Vi har plukket noen favoritter som kan redde ryggen fra selv den verste smerte.

Merkelig nok kan du få ganske ømme og slitne føtter ved å sitte mye stille. Det har med blodomløp å gjøre, og den deilige løsningen er den appstyrte Expain Relax leggmassasje. Ikke bare er det godt, men det hjelper også særdeles bra. Du finner den her.

Når du sitter stille kan det i utgangspunktet være vanskelig å få massasje samtidig, men det er helt til du oppdager Zenkuru massasjesete med varme, vibrasjon og mange innstillingsmuligheter. Masserer nakken, skuldrene, ryggen, hoftene og baksiden av lårene. Styres med fjernkontroll, og har mange innstillingsmuligheter som lar deg konsentrere massasjen om et bestemt område eller massere hele kroppen, og festes enkelt til en stol eller en sofa. Her finner du den.

Alternativ: Sjekk også ut denne trådløse ryggmassasjeputen.

Hvis du vil ha en litt mindre massasjehjelp som kan brukes over mye av kroppen så kan den trådløse multiløsningen med fire forskjellige hoder være en veldig god løsning. Du finner den her.

Sjekk også ut denne: Zenkuru Massage Gun - dyp vibrasjonsmassasje!

PS! Hvis du tenkte på den andre typen av massasjeapparater kan vi peke deg denne retningen her.