Nordmenn og påsketradisjonene skiller seg ut fra resten av verden. Det er noe helt spesielt og nærmest innprintet i hver Ola Nordmann at påsken er synonymt med kos og avkobling. Enten du planlegger å være på hytta, dra til fjells eller nyte påsken hjemme, her er tingene som garanterer påskekosen.

Påskeegg

Uansett alder, er det alltid hyggelig å få et påskeegg som man kan kose seg med i ferien. Våre tre favoritter er fra den lille sjokoladefabrikken, Summerbird og Jentene på tunet. Disse sverger vi til år etter år, og våre nære og kjære har fått dilla på disse.

Den lille sjokoladefabrikken - Summerbird Silveregg Grande - Jentene på Tunet

Quizbok

Quiz hører påsken til! Finn deg til rette i sofakroken, ta frem snop og noe varmt i koppen og sett i gang med en runde quiz. Den Digre quizboka er ekstra morsom fordi ordlyden på spørsmålene skiller seg ut fra andre quizbøker. Den er utfordrende, men ikke umulig. Skal du investere i en quizbok som er morsom og utfordrende med et bredt spekter av spørsmål og kategorier, er dette boka du går for.

Du får kjøpt den hos ARK og Norli

Olasekken

Denne fantastiske sekken inneholder alt vi assosierer med påske, og litt til! Det beste med den er at du kan fylle den opp med akkurat det du vil, når innholdet først er spist opp. Pakk sekken med appelsiner, sjokolader, pinnebrød og annet snadder. Kanskje dere skal ha med litt voksendrikke også?

Du får tak i den her

Solkrem

Solveggen som ofte forbindes med kos, og skiturer i snøen kan fort lede til solbrenthet. Husk på at huden ikke har vent seg til sola ennå. Smør deg med solkrem og bruk solbriller for å beskytte øynene mot sola.

Du får kjøpt den her

Ulltøy

En varm, tradisjonell ullgenser i 100% ull, som holder deg varm uansett om du befinner deg på fjellet eller hjemme. Dette er en unisex-genser som betyr at den er like fin til dame som til herre. Perfekt hvis du vil matche kjæresten eller en god venn!

Du finner den her

Lydbok

Det som virkelig setter prikken over i'en er en god bok. Samtidig, det å la øynene slappe av etter timer foran skjerm eller mobil er også deilig. Spesielt når solen steker litt ekstra.

Det er her lydbøker kommer inn, enten det er for bilturen til og fra eller for timene du vil lene deg tilbake og slappe av. Disse strømmetjenestene anbefaler vi:

Nextory - Her har du alltid favorittbøkene dine for hånden. Boktjenesten har over 400.000 titler fra ulike forfattere fra blant annet Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal og Vigmostad & Bjørke og har dessuten den største katalogen over norske titler. Her kan du velge bredt mellom nasjonale og internasjonale forfattere.

Fabel - Test tjenesten gratis i 4 uker.

Bonustips: Dersom du vil lytte til en god krimbok denne påsken, anbefaler vi Dronningen av Tove Taalesen. Oppfølgeren bli nemlig sluppet veldig snart, så om du ikke har lest denne ennå, bør du gjøre det nå.

Bålpanne

Gjør påsken enda hyggeligere med en bålpanne som kan bidra til en hyggelig og avslappende atmosfære. Dessuten vil bålpannen gi varme på kjølige kvelder, og er derfor perfekt for påskekosen på hytta.

Du finner den her

Pizzaovn

Stek perfekt pizza utendørs på terrassen eller i hagen. Alt du trenger er en god pizzaovn, og med denne pakken fra Ooni får du alt du trenger; pizzaovn, forkle, pizzaspader og pizzakutter. Det beste er at den kan brukes uansett årstid.

Her finner du den