Et godt hjemmekontor krever en del tilpassede løsninger for å få best mulig utgangspunkt. Vi gir deg 7 raske steg til å få hjemmekontoret best mulig.

Alle produktene under kan leveres helt hjem til deg på døren. Se nederst i saken.

1. Ekstern mus

Hvis du skal jobbe mye hjemme så kan evindelig klikking på dårlig mus og/eller bruk av styreflate skape unødig irritasjon både hos deg og andre. En løsning er en stille, ekstern mus.

Vår favoritt, og den vi selv bruker, er denne oppladbare og stille musen til kun 249 kroner

Sjekk også denne ergonomiske musematten

2. Ørepropper med støyreduksjon og god batteritid

Det er ikke alltid lett å konsentrere seg med mye støy rundt seg, og det kan være lurt å få litt fokus. Jabras ørepropper med støyreduksjon og 7,5 timers battertid er et veldig godt valg.

Du kan sjekke øreproppene her

Vil du dekke til ørene så kan du sjekke denne strålende testvinneren fra Sony

3. Et skikkelig tastatur

Det tar ikke lang tid før du merker forskjellen på å ha et ordentlig tastatur tilgjengelig mot det å bruke et tastatur på den bærbare maskinen din.

Et trådløst tastatur gjør det enklere å ha det med seg, spesielt siden mange bærbare maskiner ikke har alt for mange utganger.

Denne pakken med både trådløs mus og trådløs tastatur er et fint kjøp til kun 399 kroner. (Avbildet over)

En designperle med bluetooth (og stille taster) som koster litt mer er denne

4. Samsung monitor

Den lille skjermen på den bærbare maskinen er fin, men finere er det å ha en skikkelig god skjerm. Vi er svært imponert over Samsung-skjermen med bøy, som også skjermer godt mot litt sol på sidene.

Se på den her

5. Kompakt skriver, kopimaskin og scanner

Må du signere dokumenter eller bare ønsker å ha en fysisk versjon av noe? Da er dette en rimelig og god løsning til kun 749 kroner. Tar også relativt liten plass.

Her finner du den

6. USB-c-hub

Skal du koble litt mer til maskinen enn portene dine tillater er denne smarte dingsen din venn i nøden.

Her finner du den

7. Forbedret Internett

Mange vil slite med mye nettbruk, og løsningen heter MESH. Det finnes både dyre og billige løsninger alt etter hvor stort familien eller hjemmekontorets behov er.

Denne er en dyrere, men veldig god løsning

Her er en rimeligere og enklere versjon

Hjemlevering til hjemmekontoret

NetOnNet informerer om følgende om sin hjemlevering: Pakken leveres hjem til deg på bakkeplan mellom kl. 17 og 21 i de fleste byer og større tettsteder. Sendinger til adresser utenfor byområder vil bli levert på dagtid i tidsrommene kl. 08-13 og kl. 13-17. Les mer om den her.

Dustinhome forteller følgende som sin levering: Levering skjer til gateplan vanligvis innen 1-4 helgefrie hverdager. Les mer om deres levering på deres hjemmesider.