Det blir ikke det samme uten en fotballdrakt. Den følelsen når du tar på trøya og favoritt laget spiller kamp er ikke til å undervurdere. Ja, det og en pose med chips.

Statistikkbyrået Statista har klart å samle tall på de mest solgte fotballtrøyene i 2021. Og du har fremdeles sjansen til å sikre deg drakta fra denne listen:

1. Bayern Munchen

En av Europas eldste og prestisjefulle fotballklubber kaprer førsteplassen med 3,250 000 solgte skjorter. Bayern Munchen har vunnet UEFA hele seks ganger, noe som er flest i Tyskland.

Her finner du hjemmedrakten for 2021/2022

2. Real Madrid

Visste du at Real Madrid er den første sportsklubben i verden som har hele 40 millioner følgere på Twitter? De klarte å selge 3, 050 000 fotballdrakter i 2021.

Den populære fotballdrakten får du tak i her

3. Liverpool

Som vinner av The Football League 19 ganger, er det ikke rart i at "The Reds" havner på tredjeplass. Den knallrøde fotballdrakten har i samarbeid med Nike solgt 2,450 000 fotballdrakter.

Her finner du den

4. Manchester United

Den fjerde mest solgte i verden i 2021 med omtrent 1,950,000 solgte. De røde skjortene til «The Red Devils» er tilgjengelig hos Adidas og Unisport.

Den nyeste hjemmedrakten er inspirert av ikoniske drakter fra noen av de mest minneverdige øyeblikkene.

Her finner du hjemmedrakten for 21/22

5. Juventus

Den italienske fotballklubben solgte hele 1,420 000 skjorter i 2021. Klubben er en av Italias eldste, og er kjent for sine drakter med sorte striper.

Her får du tak i den

6. Barcelona

En av Europas mest fremgangsrike fotballklubber har også en av verdens mest populære fotballdrakter. 1,340 000 enheter ble solgt i fjor.

Her finner du den

7. Chelsea

Chealsea er det eneste fotballaget i London som har vunnet Champions League. Blå drakt og hvite shorts er kjennetegnet. 1,310 000 fotballdrakter plasserer laget på syvende plass over verdens mest solgte fotballtrøyer.

Her finner du den

8. Borussia Dortmund

Dortmund har ikke bare en av Tysklands største fotballstadioner, The Westfalenstadium. Den knæsjgule trøya er også på listen over verdens mest solgte fotballdrakter.

Her finner du den

9. Paris St Germain

Helt siden Messi ble kjøpt av Paris St Germain i 2021, har også salget av fotballdraktene tatt helt av. Den havner på niende plass.

Her får du tak i den

10. Manchester City

Enda et lag fra Manchester som har blitt et av Europas mest fremgangsrike klubber, er Manchester City. Med 1,087 000 solgte skjorter, havner det engelske laget på tiende plass.

Her finner du den

Her kan du handle fotballdrakter:

Torsovsport

Unisport

Adidas

Nike