Fra en smartkopp som holder kaffen din varm i flere timer til en massasjepistol som løser opp spenninger - disse dingsene er de perfekte gavene, også til deg selv.

Trigger Point Massasjepistol

Går du rundt med spenninger i kroppen, kan en massasjepistol virkelig gjøre nyttet. Da vi testet denne i 2021, ble det fort tydelig at dette er kraftige saker. Denne går virkelig i dybden, og det merker du! Etter gjennomført test merket vi at musklene føltes mykere, og den ga umiddelbart en lindrende følelse.

- Den fungerer enda bedre enn jeg hadde trodd, og jeg har lenge tenkt på å gå til innkjøp av en massasjepistol.

Massasjepistolen finner du her

Sage Barista Express Impress

Å lage god kaffe kan være komplisert, selv om du har investert i en god maskin. Sage the Barista Express™ Impress espressomaskin lar deg brygge profesjonell barista-kaffe hjemme, og er laget for å gjøre det enklest mulig for deg. Den har flere funksjoner - som for eksempel at den tilpasser automatisk neste dose (basert på hva du allerede har brygget).

Espressomaskinen finner du her

Google Pixel 7 Pro

Det er få telefoner som kan konkurrere med Pixel 7 Pro når det kommer til fotografering. Googles utvalg av telefoner har blitt hyllet for sine kameraegenskaper siden den første modellen ble lansert for nesten ti år siden. Pixel 7 Pro har nye opptaksmoduser som lar deg zoome ekstremt nær objekter - noe som imponerer veldig.

Les mer om Google Pixel 7 Pro

Philips Prestige 9000 skjeggtrimmer

Hvor mange billige skjeggtrimmere har du eid i løpet av livet? Det er så klart fristende å gå for en billig variant, men hvorfor ikke investere i en, når du vet at den blir mye brukt? Philips 9000 ser og føles ekstremt bra ut, og gir deg en langt mer nøyaktig barbering enn en spinkel plastbeskyttelse. Lengden er også meget justerbar. Dessuten er skjeggtrimmeren trådløst, og én økt krever bare fem minutters lading.

Sjekk ut Philips skjeggtrimmer her

Oral-B iO Series 10

Hvis du vil unngå tannlegestolen og dyr regning, kan det være verdt å gå til innkjøp av en elektrisk tannbørste som holder tennene dine skinnende rene. Det nyeste tilskuddet til Oral-Bs iO-serie, series 10, har syv personlige børstemoduser. I tillegg har den en trykksensor for å sikre at du ikke skader tennene. Den kommer med en blinkende smart lader som guider deg gjennom en grundig rengjøring, er stillegående og kobles til en app via Bluetooth.

Skaff deg den elektriske tannbørsten her

AirPods etui fra Ralph Lauren

Har du AirPods kan du fint klare deg med det enkle hvite ladedekselet som fulgte med da du kjøpte dem. Du kan også leve på knekkebrød og vann. Men - verden har mer å tilby enn det, tenker vi. Unn deg selv et stilig deksel, som dette fra Ralph Lauren. Du vil garantert bli lagt merke til.

Sjekk ut etuiet for AirPods her

Mini arkadespill

Det kommer en tid i alles liv når vi innser at det er noe som mangler. Noen skaffer seg en motorsykkel, andre bestemmer seg for å samle. Men hva ønsker du? Denne arkademaskinen inneholder 156 klassiske håndholdte spill på en 2,8 tommers fargerik skjerm. Oppladbart batteri, og bærbar håndholdt videospillkonsoll følger med.

Sjekk ut arkadespillet her

Nothing Ear (Stick) trådløse ørepropper

Disse øreproppene er enkle å sette opp, superlette, passer godt i øret og kan gi deg opptil 29 timers lyttetid, ved endt lading. I tillegg gir Nothing-appen deg god kontroll over hvordan musikken din spilles, og du kan spesifisere forskjellige innstillinger for ulike ører.

Sjekk ut øreproppene her

Ølbryggesett

Er du glad i en kald en, og skulle ønske du kunne lage den brune drikken selv? Med dette ølbryggesettet brygger du IPA (Indian Pale Ale), som er den klassiske humlede ølsorten som har vært innkjøringsmetoden for mange - for rett og slett å lære seg å bli interessert i å like øl. Settet inneholder alt du trenger for å imponere venner.

Sjekk ut ølbryggesettet her

Sony trådløse hodetelefoner

På tide med et nytt headset? Disse ble testvinneren hos Tek.no i 2022, og grunnen? De tilbyr den beste kombinasjonen av lydkvalitet, støydemping og funksjoner. I tillegg veier de lite, som gjør de mer komfortable.

Her finner du hodetelefonene fra Sony

Teac Bluetooth platespiller

Er du ute etter en trådløs platespiller for en ny måte å lytte til vinylplater på? Da er Teac noe for deg. Bluetooth-funksjonen gir deg en helt ny måte å lytte til plater på. Her trenger du kun en høytaler eller hodetelefoner for å nyte musikken!

Platespilleren finner du her

Fitbit Charge 5

Treningen kan bli litt mer motiverende med en pulsklokke. Fitbit Charge er litt mindre kantete enn forgjengeren, og kommer med enda bedre skjermkvalitet. I tillegg til dette er det lagt til mange kule helseapper - som rapportering av blant annet stressnivåer.

Her finner du Fitbit Charge 5

Sonos Beam lydplanke (Gen 2)

Etter pandemien endret måten vi ser på film på. Hollywood-studioene ble tvunget til å revurdere utgivelsesplanene sine på grunn av pandemien, og i dag er det like sannsynlig at en film med stor budsjett kommer til å debutere på en strømmetjeneste som på en kinolerret. Det betyr at du må revurdere å gjøre om stuen til et litt mer kinovennlig sted. Sonos Beam hjemmekinohøyttaler vil gi deg panoramalyd (med Dolby Atmos 3D-effekt). Det hele er finjustert av Oscar-vinnende lydteknikere, og den dedikerte appen vil hjelpe deg å tilpasse maskinen til din smak.

Her finner du Sonos Beam

Logitech ERGO Trådløs Tastatur

Selv om mange av oss er mer på kontoret etter pandemien, er vi ganske sikre på at hjemmekontoret har kommet for å bli. Det betyr at du kanskje bør vurdere å investere i den typen teknologi som gjør ting litt enklere. Logitechs ergonomiske K860-tastatur er et must-have for deg som ønsker å forbedre holdningen og unngå unødvendig muskelbelastning som et tradisjonelt tastatur kan forårsake. Denne har en bue og putete håndledd.

Les mer om tastaturet her

Ooni Koda 12 pizzaovn

Tek.no har testet en rekke pizzaovner, og på topp havner Ooni Koda 12. Den vinner fordi den er enkel å bruke, lett, enkel å rengjøre, er god på pris og viktigst: Lager god pizza.

«Den enkleste måten å lage god pizza hjemme», heter det i testen.

Her får du tak i Ooni Koda 12.

Ember smartkopp

Er du en kaffedrikker, har du sikkert opplevd at kaffen fort blir kald i koppen. Det kan være forstyrrelser på jobb, naboen ringer på, eller svigermor vil ha deg til å gjøre noe. Denne koppen holder drikketemperaturen din kontrollert i opptil tre timer (eller hele dagen hvis den er plassert på ladebanen). Du kan til og med kontrollere den fra telefonen! For godt til å være sant, spør du oss.

Sjekk ut smart-koppen her

Ring Stick Up kamera

Dørklokkekameraer har eksplodert i popularitet de siste årene. Med Ring Stick Up kan du synkronisere med resten av enhetene dine for å skape allmenn beskyttelse. De kan enkelt monteres på hvilken som helst vegg, innvendig eller utvendig, og gir 1080p HD-video toveis samtale og bevegelsesaktiverte varsler. Batteripakken kan også enkelt tas ut, slik at du ikke trenger å ta den ned hver gang.

Les mer om Ring Stick Up kamera her

Nanoleaf Canvar smarter kit

Trenger du litt mer liv rundt deg? Nanoleaf smart-lys kan du forme slik du selv vil, og er berøringsfølsom og musikkresponsiv. Du trenger heller ikke bore – veggbesparende monteringstape er inkludert.

Sjekk ut Nanoleaf her