De mest solgte dingsene fra fjoråret kan indikere hvilke produkter man skal gå for i det nye året. Enten det er noe man trenger selv, eller vil kjøpe som gave til noen andre.

Du kan være sikker på at dette er produkter som enten imponerer eller gjør hverdagen enklere. Her er listen du trenger.

Projektor og kroppspute

Den kule nettbutikken har som navnet tilsier, kule ting. Har du ikke peiling på hva du skal kjøpe i gave, er Coolstuff nettbutikken hvor du garantert finner noe. I 2022 var det dingser for både velvære og moro som solgte best, og det var:

Denne testet vi i 2022, og kan virkelig anbefale. I ettertid ble den utsolgt, men nå er den endelig tilbake på lager. Galakse projektoren viser både stjerner, måner og fargeskiftende skyer. Men den har i tillegg innebygd Bluetooth-høyttaler og skaper nydelige lyseffekter.

Vooni Galakse-projektor finner du her

Her kan du lese testen vår

Vil du sove ekstra godt? Eller bare ha en deilig pute du kan lene deg på, mens du leser en bok eller ser på TV? Vi har testet denne kroppsputen - og den gjør det den lover.

Her finner du Zenkuru kroppspute

Årets kjøkkenprodukt 2022/2023

Airfryer fra Cosori ble årets kjøkkenprodukt 2022/2023. Vi har selv testet to av dem, og synes produktet er helt genialt. Det er Cosori Premium Airfryer (den svarte versjonen) som har solgt mest, ilag med Dual Blaze i mørkegrå hos Cosoris offisielle nettbutikk.

Den originale Cosori airfryer som er kanskje en av markedets beste. Det geniale med airfryer er at du slipper å bruke olje. Du får 90% mindre fett og kan nyte god mat som pommes frites og kyllingvinger med god samvittighet.

Cosori Premium Airfryer (svart) finner du her

Les vår test her

Den nyeste modellen fra Cosori, Dual Blaze, har fått god oppgradering siden sist. Dobbelt varmeelement og 12 forskjellige matlagingsfunksjoner gjør matlagingen enda enklere.

Her får du tak i Dual Blaze (mørkegrå)

Les vår test her

AirPods Pro

Eplehusets mest solgte produkt på nett var AirPods Pro 2. generasjon. Denne har to ganger mer størreduksjon og en oppslukende lytteopplevelse. Nå kommer de i flere plugger (XS, S, M og L) og opptil 6 timers batteritid.

Her får du tak i AirPods Pro (2. gen)

Det andre mest solgte produktet hos Eplehuset var iPad 10.2. Faktisk er denne en bestselger til barn og familie. Perfekt for de med barn med rask tilgang til spillapper og Youtube.

Den er enkel, allsidig og fungerer med Apple Pencil og Smart keyboard.

Her får du tak i iPad 10.2

Hørselvern 2.0

Staypro er en populær nettbutikk for håndverkere og hjemmefiksere. Og da vi spurte hva de solgte mest av i 2022, var det hørselvern som toppet listen.

Du kan navigere menyen direkte på mobiltelefonen, og koble hørselvernet på opptil to mobiltelefoner. Det har auto-pairing, FM-radio og medlytting - og demper høye lyder og forsterker svake lyder.

Her finner du hørselvern fra 3M Peltor

Det andre hørselvernet på topplisten er dette med Bluetooth og hodebøyle. Det kan kobles til mobiltelefonen for håndfrie samtaler og streaming i støyende omgivelser. Et genialt produkt, som kan for eksempel varsle når det er på tide å bytte ut hygienesett.

Her finner du hørselvern fra 3M Peltor

Små duppeditter

Det er alltid noen viktige, men "kjedelige" dingser man trenger - enten det er USB-lader, wifi-system eller penner. Kjell & Company har blant annet stort utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Mesh-moder (enheter) var ett av de best solgte produktene i nettbutikken deres.

Mesh-moder skal gi bedre wi-fi ved at de til sammen kobler seg direkte til hverandre uten å måtte gå gjennom en sentral server. Enhetene plasseres på forskjellige steder i huset.

Denne pakken med tre mesh-moder fra TP-link gir deg dekning på store hus på opptil 500 kvm.

Andre populære tilbehør var USB-C kabel og lightning-kabel.

Når det gjelder litt større dingser, var det særlig denne massasjepistolen og pennen som utmerket seg hos Kjell & Company.