... og her er seriene for hele familien, ifølge Disney +. De har nemlig lagt opp til «Hallowstream», og samlet alt fra nyheter til gode klassikere.

Vi har bedt om noen headlights og deler opp i kategorier for voksne, ungdom og barn.

Ikke hevet deg over Disney + ennå? Her kan du få abonnement.

3 på topp voksne:


American Horror Story - double feature
Denne blir tilgjengelig på Disney + 20.oktober. En antologiserie som tar for seg en ny, grusom og skummel historie hver sesong - laget av Ryan Murphy, mannen bak Glee og American Crime Story: The People v. O. J. Simpson. Dette er en klassiker som du virkelig bør se!

Jennifer´s Body
Denne filmen kom i 2009, og Megan Fox fikk ikke akkurat god omtale for sine skuespillerevner. Kritikerne mente at den ikke var morsom nok til å være komedie, og ikke skummel nok til skrekk, ifølge filmdaily. Likevel: I dag er den blitt en kultklassiker.Filmen handler om en cheerleader som spesialiserer seg på å drepe klassekamerater. Det høres kanskje ikke så creepy ut, men flere amerikanske film-magasin hevder at Jennifer´s Body skal være inspirert av en drapssak fra 1995.

Amerikanske Elyse (15) forlot hjemmet sitt for å møte tre klassekamerater tidlig på 90-tallet. Først åtte måneder etter at hun ble drept ble hun funnet. Da tilsto en av klassekameratene, fordi han var blitt religiøs. Han avslørte også to andre som medvirkende. De tre guttene skal ha planlagt drapet, som en rituell handling og et offer til Satan. De tre soner nå en livstidsdom.

Her finner du abonnement på Disney +

The X-Files
Endelig blir FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully tilgjengelig på Disney +. Du har trolig sett de fleste sesongene av hit-serien fra 90-tallet, men det er virkelig verdt et gjensyn med spesialagentene som etterforsker X-filene. Benk deg ned og følg (igjen) Mulder som tror på romvesener og det paranormale, mens Scully er mer skeptisk. Serien har også resultert i to filmer - de blir også tilgjengelig til Halloween.

3 på topp ungdom

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas
Denne klassikeren går vi aldri lei av. Ingenting er som Burtons univers. Denne er både skummel, trist og kul. Og den er like underholdende for tenåringen som for deg selv. Filmen om Jack Skelliton er en stop-motion-klassiker fra 1993. Jack hersker i Halloweenland, men en dag kommer han tilfeldig over julelanlandet. Fantastiske karakterer, handling og musikk. Se denne sammen!

What If ... Zombies?
Dette er den femte episoden av den animerte TV-serien What If ...? Denne handler om hva som ville skjedd hvis handlingene i Ant-Man, The Wasp og Avengers: Infinity War ville tatt en annen vending, med medlemmer av Avangers som ble zombier. Altså: verden i Marvel Cinematic Universe er blitt til en zombieapokalypse.

The Simpsons
The Simpsons Treehouse of Horror (I - XXX) og The Simpsons Horror Collection. The Simpsons er aldri feil, og heller ikke til Halloween. Her handler det om demonen Maggie, Homers ånd, og Milhouse skal reddes fra en annen dimensjon. Og Selma finner kjærligheten - hos et romvesen i kjelleren!


3 på topp barn

Vampirina

Denne serien passer for de aller minste, og vi tør påstå at storesøsken også kan ha glede av den. Serien er basert på bøkene om Vamperina Ballerina. Serien handler om 8 år gamle Vampirina, som egentlig er 200 år gammel, hun har blå hud og har flyttet fra Transylvania til Pennsylvania - her prøver hele familien å tilpasse seg et normalt liv.

Toy Story of Terror
En spesialutgave av den populære Toy Story-filmen. Og akkurat passe lang: kun 21 minutter spenning for de minste til Halloween. Lekene er på biltur når de punkterer. Bonnie og moren må tilbringe en natt på motel. Mr.Potato Head blir borte og de andre må lete etter sin savnede venn. Enkelt og greit, passe neglebitende.

Muppet Babies - “Happy Hallowocka!"

Muppet Babies ble lansert i 2018 og handler om baby-utgavene til Muppets-karakterene. Dette er en reboot av 1984-1991-serien. I barneutgaven er det Halloween, og hver gang Fozzie prøver å være skummel ender det heller opp med at han gjør noe gøy - og alle ler. Her kan du se stor oversikt hos Disney + På Disney + kan du se Black Widow, og haugevis av serier og filmer fra nettopp Disney, men også Pixar, Marvel, National Geographic og du får full tilgang til Star Wars.

Her finner du flere gode kjøp: