Jobb, fritid og så jobb igjen. Det er mye tid som går med på rutine. Ting som skjer hver eneste dag.

Å gjøre rutinen, hver dag, litt bedre vil ha stor effekt.

Disse fem bøkene har vi plukket ut for en hjelp til å gjøre hverdagen, hver dag, bedre.

1. Amazing Decisions: The Illustrated Guide to Improving Business Deals and Family Meals

Noen ganger trenger ikke ting å være så vanskelig, og her har Dan Ariely gjort om sine avanserte analyser av oss mennesker om til en lettfattelig tegneserie. Den forklarer veldig enkelt hvorfor vi gjør dårlige valg, og hva som skal til for å gjøre bedre.

Her finner du den

2. Never Split the Difference: Negotiating as if Your Life Depended on It

Er du lei av å aldri få viljen din, lønnsøkningen eller ansvaret du burde få? Denne boken viser deg taktikk og strategi for å få det som du vil. Den er skrevet av en FBI-forhandler som forhandlet med kidnappere...

Her finner du den

3. Exactly What to Say: The Magic Words for Influence and Impact

Det å presentere, overbevise andre eller rett og slett bare få fram hva du mener er ikke alltid enkelt. Denne boken tar utgangspunkt i salg, og hvordan du kan bruke de beste tipsene fra å selge til å gjøre ditt liv - forretningsliv og privatliv mye bedre.

Her finner du den

4. Outliers

Denne boken handler om de folkene som gjør ting vi andre bare kunne drømme om. Den inspirerer stort, og er en glede å lese. Boken forteller hva som ligger bak suksess.

Her finner du den

5. Start with why

Veldig mange ting som skal gjøres starter aldri med hvorfor. Denne boken er den mest inspirerende og fokuserte boken du kan lese for å fokusere hva du gjør på hvorfor du gjør det, og dermed gjøre det du gjør bedre.

Her finner du den

Shop Related Products
$3.99
(3330)
DEAL OF THE DAY
ENDS IN
$14.99
(10201)
DEAL OF THE DAY
ENDS IN