- Unngå julesmell og start julehandelen nå, oppfordrer forbrukerøkonom Thea Olsen til TV 2 Nyheter.

Til tross for at det er flere måneder igjen til jul, kan populære julegaver fort bli en mangelvare. Dette skyldes containermangel, forsinkelser i leveranser av varer, tomme butikkhyller og stor etterspørsel etter populære varer som vinterutstyr, elektronikk og kosmetikk, som preger julehandelen, sier Olsen til TV 2.

I den anledning har vi samlet noen populære julegaver du kan få tak i allerede nå.

Flåklypa Grand Prix til Nintento Switch

Vi skrev tidligere i august at Flåfklypa blir mest sannsynlig utsolgt til lanseringsdatoen 4. november.

Det forventes stor pågang fra sluttbrukere så fort markedskampanjen kommer i gang, melder Øivind Thoresen i Pan Vision, som er distributør av spillet.

Du kan forhåndsbestille spillet her

Les også: Dette er det mest solgte dataspillet i Norge - utviklerne røper hemmeligheten bak

Les også: Årets julegave?: «Wow - dette har jeg ønsket meg»

Norges mest solgte el-sparkesykkel

En testvinner hos Nettavisen, Tekguide og en strålende test i Dinside.no. Og så er jo E-wheels mest solgte el-sparkesykkel.

Her finner du den

Les også: Best i test i 2021: Norges mest solgte el-sparkesykkel er på tilbud

Xbox Series X

I september 2020 ble Xbox Series X rask utsolgt de fleste steder. Denne er fremdeles vanskelig å finne, og med produksjonsutfordringer, blir den neppe lettere å få tak i. Nå kan du motta varsel når den er på lager igjen.

Her finner du den

PlayStation 5

Forespørselen var enorm på Playstation 5 i 2020, og den er fremdeles like stor. Det nyeste tilskuddet i PlayStation-serien solgte 10 millioner eksemplarer i juli 2020, ifølge itavisen.

Dog er den fortsatt vanskelig å få tak i, men du kan overvåke produktet her.

Rituals gaveeske

Med stor etterspørsel etter kosmetikk i år, vil gavesett bli en av de populære julegavene. Et gavesett fylt med deilige dufter, såper og velvære er den perfekte gaven til venner, familie og kjæreste. Det er særlig gaveeskene fra Rituals som er populære år etter år.

Her finner du den

Se flere gavesett her

Lego-sett

I 2020 ble mange av de nyeste lego-settene raskt utsolgt, og vi regner med at det samme vil skje igjen i år. Julenissebesøk og Den ultimate pakken er to populære utgivelser som det er lurt å sikre seg nå.

Julenissebesøk finner du her

Den ultimate pakken finner du her

Hodetelefoner

Elektronikk er populært, og det er ofte hodetelefoner som selger unna. Sony XM4 er det beste innen støyreduksjon fra Sony hittil, anbefalt av Tek.no med karakteren 9.5.

En annen storselger kommer til å bli Airpods Max fra Apple. Fordi det er Apple - og det er Airpods.

Her finner du Sony XM4

Airpods Max fra Apple finner du her

Nintendo Switch Lite og Switch

Det er høytid for Nintendo Switch om dagen, og dette var gaven "alle" barna ville ha julen 2020. Denne trenden vil mest sannsynlig fortsette inn mot julen 2021. Det lønner seg å sikre seg en Nintendo Switch nå før den blir utsolgt.

Her finner du Nintendo Switch Lite

Her finner du klassiske Nintendo Switch

Tøfler fra UGGS

Det er ingen tvil om at tøfler er bestselgere år etter år. UGGS har kommet med nye, herlige favoritter i ekte sauseskinn.

Her finner du de

Harry Potter-spill til hele familien

Dette familiespillet fra Harry Potter er vanskelig å finne i norsk butikk, men vi fant det hos Amazon. Pictionary Air Harry Potter er et unikt tegnespill - du kan nemlig tegne i lufta!

Her finner du det