Vi har tatt en runde med flere av de mest populære nettbutikkene for å høre hvilke produkter de selger mest av nå i desember.

Her får du gode tips fra 43 butikker:

Les også: 50 gaver menn ønsker seg
Les også: 50 gaver kvinner ønsker seg

Hodetelefoner og høyttalere hos Hifi Klubben

Disse hodetelefonene fra Sony har fantastisk lydkvalitet og passer perfekt som julegave. Lyden er også eksepsjonell for den bærbare partyhøyttaleren Soundboks. Begge produktene er bestselgere hos Hifi Klubben nå i julen.

Ekstrem interesse for retrospill hos NetonNet

Retroversjonen av et av historiens mest kjente og solgte spill er så populær som julegave at NetonNet er utsolgt for Game & Watch med Super Mario frem til 16. desember. Her er det bare å bestille med rask levering nå og håpe at spillet kommer i postkassen før jul.

Fraværet av restaurantbesøk gjør at vi setter ekstra pris på god hjemmelaget mat nå, og det er nok en av årsakene til at NetonNet merker ekstra stor interesse for kjøkkenmaskiner denne julen. Denne bestselgeren er en flott julegave til en fin pris.

Brukte mobiltelefoner hos Mobilverkstedet

Mange unge ønsker seg mobiltelefon til jul, men det er dyrt for foreldrene å kjøpe iPhone og Samsung til full pris. Derfor merker Mobilverkstedet nå ekstremt stor pågang etter brukte telefoner som er behandlet av deres teknikere.

iPhone 8 er den mest solgte modellen, men Mobilverkstedet selger også mye av Samsung S10 og smartklokken Haylo LS02.

Mobildeksler fra Ideal of Sweden

Det svært populære svenske merket Ideal of Sweden er kjent for sine magnetiske og stilrene produkter. Mobildeksler passer perfekt å gi som julegave, og Ideal of Sweden selger ekstra mye i dette segmentet nå i desember.

Sportsbriller og skredsøker hos Milrab

Oakley Radar-brillene er en stor favoritt blant Milrabs kunder og egner seg utmerket både til løping og langrenn, som gjør den til en kjær sportsbrille for mange nordmenn. Du får du på tilbud hos Milrab nå.

Den populære sports- og friluftsbutikken selger også mye av denne skredsøkerpakken før hver jul. En litt annerledes, men veldig fin julegave til alle som går på ski i fjellet.

Denne pakken med 12 billige boksershortser fra Björn Borg er også en favoritt blant Milrabs kunder nå.

Douchebags, Hoka og felleski hos Anton Sport

Anton Sport melder om uvanlig mye salg av av den allsidige baggen Hugger 30L fra Douchebags, løpeskoene Hoka One One 7 og felleski med Rottefella-bindinger fra Rossignol.

Tøfler og ullundertøy hos Get Inspired

Tøfler er alltid en bestselger hos Get Inspired i desember, og i år går det spesielt mye av disse fra Mols (som er på tilbud nå). Ullundertøy er også en klassisk julegave, og mange velger Åkle-serien fra Kari Traa. Sjekk også ut disse superpopulære ullsokkene fra Kari Traa som er satt ned i pris.

Praktisk turutstyr hos Revir

Turutstyr er noe mange nordmenn elsker å finne under juletreet, og Revir merker spesielt stor etterspørsel etter denne sammenleggbare sagen og denne sammenleggbare kaffefilterholderen nå i desember. Vedlig fine julegaver som du ikke ruinerer deg på.

Ulltøy og skibekleding hos Sportsdeal

Hos Sportsdeal er det også stor interesse for produkter laget av ull, og butikken selger svært mye av de morsomme ullsokkene fra House of Hygge med skrift under foten og Rose-serien fra Kari Traa.

Sportsdeal har også merket større etterspørsel etter skibekledning denne julen, og da spesielt produktene fra Bjørn Dæhlie. De ser også en økning i utstyr som trengs til å gå på ski, blant annet hodelykter, ski, staver, skisko og skihansker.

Glass og gryter hos Christiania Glasmagasin

De fine vannglassene fra Hadeland Glassverk har et moderne, men samtidig tidløst uttrykk som gjør dem til et svært populært gaveemne til alt fra gamle taner til unge samboere. En bestselger hver jul hos Christiania Glasmagasin som du kan få til halv pris nå.

Dette kjelesettet er en annen superpopulær julegave - også på halv pris nå.

Brødristere og vannkokere hos Hviit

Hviit opplever ekstrem etterspørsel etter Hay-produktene Sowden (brødristere og vannkokere) nå i julen. Det går også veldig mye av glassene fra Ripple.

Stekepanner og kniver hos Bakeren og Kokken

Hos Bakeren og Kokken går det unna med produkter til kjøkkenet om dagen. Dette knivsettet fra Global og dette stekepannesettet fra Scanpan er bestselgere nå i julen.

Trygge lamper for barn hos Lightup

Lightup selger for tiden veldig mye av disse koselige lampene som passer perfekt til små barn som ønsker å ha det litt lyst i rommet for å kunne sove godt om natten.

Dekorative apekatter og deilige pledd hos Nordic Nest

Interiørbutikken Nordic Nest selger for tiden svært mye av de morsomme apefigurene med nisselue fra Kay Bojesen. En annen favoritt er de nye bomullspleddene fra svenske NJRD.

Norgesglass hos Hyttefeber

Hvis du skal gi gave til noen som eier en hytte, bør du sjekke ut denne oversikten over de mest populære produktene hos Hyttefeber nå i julen. Kjøkkenglassene fra Norgesglass er en sikker julegavevinner.

Hyller og lampefot hos Homeroom

Homeroom forteller om stor etterspørsel etter denne stilige hyllen, denne morsomme lampefoten og disse dekorative, klatrende turnerne.

Kaffe for alle penga hos Kremmerhuset

Kremmerhuset merker at mange nordmenn drikker mer kaffe i eget hjem i år, og denne gaveesken med kaffekopper selges det mye av som julegave nå. Gavepakkene med kaffe er allerede utsolgt, men det finnes flere andre pakker som passer perfekt som julegave.

Økologiske sengesett og borddekking hos Jotex

Interiørbutikken Jotex selger mye av lekre ensfargerde sengesett produsert i 100 prosent økologisk bomull nå i julen. Det går også mye av bestikk, duker og annet tilbehør til julens borddekking.

Vektdyne og grillmatte hos Lagerpriser

Vektdyner kan gi bedre søvn og passer perfekt som julegave til personer som sliter med søvnen. En bestselger hos Lagerpriser. En annen billig og populær gave til alle med grill er denne smarte matten til grillen.

Tegneserier og brettspill hos Outland

Hos Outland selges det svært mye av den norske utgaven av den japanske tegneserien Mitt helteakademia, en bestselger verden over. Outlands teori er at det er foreldre som kjøper serien til barna for å få dem vekk skjermene.

Et annet populært produkt nå er brettspillet Jaws of the Lion, en utvidelse til av kjempehiten Gloomhaven.

Pondus og sjokolade i Nettavisen Nettbutikk

Nettavisen selger også mye tegneserier i vår egen nettbutikk. Den nye boka Pondus-boka er en bestselger i julen. Det går også mye av denne gavepakken med sjokolade fra Summerbird.

Avstandsmåler og arbeidslys hos Staypro

En avstandsmåler med bluetooth gir ubegrensede muligheter til å tegne skisser, lage plantegninger og dokumentere målingene med bilder ved hjelp av et nettbrett eller en smarttelefon. Perfekt for rask materialberegning eller for de som holder på med et oppussingsprosjekt hjemme. En genial julegave som Staypro selger mye av nå.

En arbeidslampe med bra drivstid er alfa omega i mørketiden. En perfekt julegave for den bevisste håndverkeren, men minst like bra for hjemmefiksere. En bestselger nå i julen.

Brannslukker og elektroverktøy hos Elektroimportøren

Apparatet over er billig og enkelt å håndere, og det passer faktisk bra som julegave. Elektroimportøren selger også mye elektroverktøy om dagen, og denne varmluftpistolen er en bestselger.

Polo-lue og Hestra-hansker hos Care of Carl

Den svenske motebutikken Care of Carl er kjent for sitt store utvalg av klær til menn fra eksklusive merker. Nå i julen selger de ekstra mye av den avbildede luen i merinoull fra Polo Ralph Lauren og disse skinnhanskene fra Hestra.

Hettegensere, overdeler og chinos og hos Stayhard

Les Deux-hoodien er en stor hit hos Stayhard nå, og denne eksklusive modellen er det bare denne butikken som fører. Overdeler og chinos er et annet bra julegavetips som det selges mye av i desember. Ofte kjøpes de sammen på samme bestilling, så mange matcher disse plaggene med hverandre.

Julepysjer hos Julegenserbutikken

Julepysjer tar helt av i år, og det er ikke umulig at Julegenserbutikken ender opp med å selge flere pysjer enn gensere denne julen.

Komfortable klær hos Nelly

Behagelige klær til hjemmebruk har vært det store hos klesbutikkene i 2020, og hos motegiganten Nelly er julehandelen også preget av slike produkter. Dette settet i ribbestrikket materiale er en bestselger nå. Sjekk flere julegavetips hos Nelly her - 20 % rabatt nå.

Koseklær hos Bubbleroom

Bubblerom merker også økt interesse for mykt loungewear, gensere og komfortabelt treningstøy i år. Denne fine strikkekjolen og dette deilige pysjamassettet selges det mye av i desember.

Loungewear og vesker hos Wakakuu

Samme trend hos Wakakuu: Stor interesse for myke og behagelige klær til hjemmebruk. Nå i desember selges det mye av merkene Ganni og Acne Studios. Hvis du er på jakt etter en dyr julegave til din utkårede, er veskene Arezzo fra ATP Atelier, Musubi fra Acne Studios og Loenna fra By Malene Birger superpopulære.

Store gensere hos Gina Tricot

I år skal genserne være oversized og myke. Den avbildede genseren og denne hvite er populære som julegaver i Gina Tricots nettbutikk.

Vinterjakker hos Miinto

Vinterjakker er perfekt å få til jul, og dette er noe motegiganten Miinto selger mye av nå i desember. To absolutte bestselgere: Denne parkasen fra Swims og den mest solgte jakken fra populære Clermonte.

Genser for høye menn hos Mediumtall

Hvordan kan du være sikret at julegaven med klesplagg passer til en høy mann? Da handler du hos Mediumtall. Den avbildede genseren er en bestselger nå.

Moteklær hos Asos

Denne høyhalseren er en bestselger for menn hos Asos nå. Den sitter tett på og får frem musklene i bystkassa. For kvinner er denne nydelige kjolen svært populær nå.

Retro-sokker fra Happy Socks

Happy Socks har engasjert Stranger Things-stjernen Gaten Matarazzo i en stor kampanje med sokker inspirert av 80-tallet. Denne går meget bra, og her er det mange produkter som passer som julegaver.

Sakkosekker og babycall hos Mimmis

Hos Mimmis selges det mye av disse komfortable sakkosekkene som passer like bra i stua som på hytta og barnerommet. En annen bestselger i julen er de norske, testvinnende babycallene fra Neonate.

Hudpleie og gavesett hos Fredrik & Louisa

Dette serumet fra Clarins er det mange kvinner som ønsker seg til jul, og det er også en bestselger hos Fredrik & Louisa nå (på tilbud). Dette gavesettet fra Paco Rabanne er en populær julegave til menn.

Gavesett hos Barbershop

Barbershop melder at de selger mye av gavesett for menn om dagen. Disse gavene gir han alt han trenger for en perfekt start på dagen. Testvinnende barberutstyr fra Tyskland kombinert med barberprodukter fra Italia. Sjekk ut introsettet for tradisjonell barbering, startsett til tradisjonell barbering og gavesettet til menn med skjegg.

Gavesett hos Farmasiet

Nettapoteket Farmasiet melder om mye salg av dette gavesettet med såpe for menne og dette settet bestående av vippetang, øyenvipper og applikator, samt en palett med 12 øyenskygger.

Kinogavekort - en bestselger i julen

Vi tar med et flott julegavetips som ikke stammer fra en nettbutikk. Gavekort på kino er en enkel og populær gave som de aller fleste har bruk for og setter pris på. Perfekt som siste liten-gave dersom du er sent ute med gavene eller har glemt noen.

Alpakkavandring og sportsbiler hos YouWish.no

Opplevelsesgaver er en annen i siste liten-gave som du kan kjøpe helt frem til julaften. Hos YouWish.no er alpakkavandring årets store hit innen opplevelser. Prøvekjøring av raske og fete sportsbiler er også en populær julegave.

Historiske opplevelser hos TrueStory

TrueStory er en annen spesialist på opplevelsesgaver som merker et voldsomt oppsving i salget hver jul. Her er de historiske opplevelsene ved Oscarsborg festning og Kongsberg festning som det selges mest av.

Womanizer og parboks hos Sinful

Mange kjøper erotiske produkter til partneren som julegave. Hos Sinful er to klitorisstimulatorer fra Womanizer de to absolutte bestselgerne nå. Sinfuls egen parboks er et annet god julegavetips.

Rekordsalg av sexleketøy hos Kondomeriet

Erotiske julegaver har lenge vært populære blant nordmenn, men i år merker Kondomeriet enda større etterspørsel enn tidligere. Husk at ikke alle julegaver trenger å ligge under treet. En romantisk morgengave eller en frekk pakke etter at barna har lagt seg er fine løsninger.

I likhet med Sinful selger Kondomeriet utrolig mye av Womanizer, og dette er det mest populære apparatet. Det går også mye av denne livlige vibratoren.

Les også: 50 gaver menn ønsker seg
Les også: 50 gaver kvinner ønsker seg