Drunk Elephant er mer enn bare et hudpleiemerke - det er en bevegelse. Med en filosofi om å bruke bare de mest aktive og effektive ingrediensene, og å utelukke alle kjente irriterende stoffer, er Drunk Elephant blitt en favoritt.

Hva gjør Drunk Elephant unikt? Det er en kombinasjon av faktorer, fra de høykvalitetsingrediensene til den grundige forskningen som ligger bak hvert produkt. Deres formuleringer er utviklet med fokus på å bevare hudens naturlige pH-nivå og beskytte den mot ytre påvirkninger, noe som gjør at huden din føles sunn og revitalisert.

Hos Sephora.se kan du handle så mye du ønsker av Drunk Elephant og andre produkter uten ekstra avgifter.

Her finner du alle produkter fra Drunk Elephant

Populære produkter fra Drunk Elephant

Drunk Elephant Retinol

A-Passioni Retinol Cream er en ren, banebrytende formel som kombinerer 1% vegansk retinol med nærende ingredienser for å redusere forekomsten av fine linjer, rynker og solskader. Samtidig gjenoppretter den hudens elastisitet og jevner ut hudtonen.

Her finner du den

Drunk Elephant C-firma Day Serum

Dette superkraftige dagserumet med 15 % C-vitamin er fullpakket med antioksidanter, essensielle næringsstoffer og fruktenzymer for å stramme opp, lysne og minske tegnene på aldring.

Her finner du den

Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream

Lala Retro Whipped Cream er en allsidig ansiktskrem for trøtt og tørr hud. Inneholder seks afrikanske oljer som forsterker huden og gjør den klar til å forsvare seg mot hverdagens stressfaktorer. Gir langvarig fuktighet og danner et beskyttende lag som lar huden jobbe på sitt optimale nivå.

Her finner du den

Drunk Elephant Look At That Acid Set

Dette limited edition hudpleiesettet inneholder fem produkter med alt du trenger for en strålende og glødende hud. C-Firma Fresh, Protini Serum, T.L.C Framboos, A-Gloei og F-balm.

Her finner du den

Her finner du alt fra Drunk Elephant

Husk ingen ekstra avgifter når du handler hos Sephora.se. Happy shopping!