Januar er tiden for salg, og nå kan du gjøre gode kjøp på varme og gode vinterjakker. En vinterjakke av kvalitet kan du beholde i flere år om den tas godt vare på, og ekstra godt for lommeboka er det om du kan sikre deg en til en svært god pris.

Her finner du alle vinter- og dunjakker på salg hos Anton Sport, Milrab, CareofCarl, GetInspired, NLYMan, Miinto, Follestad, Boozt, Høyer, Ferner Jacobsen og Ellos.

Vi har kikket innom nettbutikkene som fortiden har salg på vinterjakker og plukket 18 gode og varme favoritter.

Twentyfour Finse 3-Lags Jakke - til 40 prosent rabatt

Dette er en allsidig jakke med avtagbar fuskepels og innermansjett i myk microfiber. En super jakke som vil holde været ute i alle forhold, og den passer like godt på søndadgstur i marka som på en kald dag på fjellet. Se nærmere på den her.

Bergans Bismo V2 Down Jacket - satt ned med 1200 kroner

Bismo V2 er en varm, beskyttende og komfortabel dunjakke med hette, perfekt til hverdagsaktiviteter og tur. Jakken er fôret med resirkulert dun med gode isolasjonsevner, og vindtett ytterstoff. Se nærmere på den her

Twentyfour Finse Una Dunjakke - satt ned med 50 prosent

En fyldig og varm dunjakke med høy krage og fast hette i mykt, supermatt materiale. Denne holder deg garantert varm under den kalde årstida. Du kan se nærmere på jakken her.

Arc'teryx Therme SV Parka - satt ned med 2000 kroner

Den varmeste og lengste jakken fra Arc'teryx med GORE-TEX. Vind- og vanntett, perfekt for kalde vinterdager. Ta en titt på jakken her.

Rains Long Puffer Jacket - til 50 prosent rabatt

En flott parkasjakke fra Rains, laget av et pustende, vanntett stoff som holder deg varm og tørr! Dette er lang og stilren boblejakke med den matte PU-overflaten som Rains er kjent for. Du finner den her.

COLMAR Concrete Mid Down Parka Navy - satt ned med 40 prosent

Det italienske varemerket er sterkt forbundet med sport, og har i tiår dominert i alpinbakkene. Med denne vinterjakken fra Colmar vil du være god og varme, og blir garantert lagt merke til. Se nærmere på den her.

Peak Performance Frost Down jakke - til 30 prosent rabatt

Dunjakke med fôret hette fra Peak Performance. Dette er en varm og behagelig jakke, laget i fin kvalitet av resirkulert polyamid, fylt med dun og fjær. Du finner den her.

Bergans Senja dunjakke - du sparer 1200 kroner

En lett og varm dunjakke, perfekt å pakke med seg i sekken på topptur og tur. Jakken er designet for å gi maksimal varme i lavest mulig vekt og pakkvolum, og er fôret med dun i en bokskonstruksjon som sikrer at dunens isolasjonspotensial blir fullt utnyttet og hindrer dannelse av kuldebroer. Les mer om den her

Sail Racing Race T8 Parka Carbon - satt ned med 40 prosent

En flott dunparkas fra Sail Racing med egenskaper av høy kvalitet. Jakken holder deg varm og tørr, samtidig som den har et kult snitt og design. Se nærmere på den her.

Helly Hansen Verglas Polar Down Jacket - til 40 prosent rabatt

Dette er en av de varmeste dunjakkene fra Helly Hansen noensinne! Den er laget med 800-fyll, som gjør den super for turgåere, klatrere og skiløpere som trenger bevegelighet og varme. Les mer om jakken her.

Columbia Aldercrest Down Parka - du sparer 50 prosent

En stilren dunparkas fra Columbia med reflekterende fôr! Det trendy og enkle designet holder seg sesong etter sesong. Se nærmere på jakken her.

Patagonia Hi-Loft dunjakke - satt ned med 1300 kroner

En varm, lett og komfortabel dunjakke, for utendørsaktivitet eller hverdagsbruk. Den har en justerbar hette med lav profil og en gjennomgående krage for ekstra varme og beskyttelse rundt nakken. Sjekk den ut her

Mountain Equipment Trango Jacket - satt ned med 40 prosent

Vindtett og vannavvisende vinterjakke med lett vekt. Den unike konstruksjonen varmer godt uten at det tynger ned. Perfekt for aktivitet i alpine forhold! Se nærmere på den her.

WOOLRICH Microfiber Sierra Padded Jacket Melton - du sparer 40 prosent

Dunparkaen fra Woolrich er en varm jakke som beregnet til bruk når temperaturen faller under -10°. Jakken er kraftig fôret, stoppet med dun og fjær og perfekt for kalde vinterdager. Se nærmere på den her.

Rab Valiance dunjakke - 32 prosent rabatt

Valiance-jakken er et kjærkomment fristed fra surregn eller snøbyger, og er varm og vanntett. Den er designet for daglig bruk og ville vinterdager. Med en lengre lengde bak og vanlig passform for å legge på over andre lag, gir Valiance en betryggende, beskyttende følelse for å gå ut på vinterdager. Her finner du den

Sail Racing lang dunparka - du sparer 2 880 kroner

Dette er en lang dunparka til herre fra Sail Racing. Jakken er konstruert i polyester og spandex stretch stoff, fyllt med 90/10 Blue Sign og RDS-sertifisert dun og fjær som holder kulden ute. Se nærmere på den her

Gant dunparkas - til 50 prosent rabatt

Sporty og robust dunjakke for vinteren, med kraftig hette og god beskyttelse. Høy krage, fire gode lommer i front samt glidelås i front. Fylt med 90 % dun og 10 % fjær. Du finner den her

Parajumpers Fream 736 Phantom - satt ned med 50 prosent

Sort jakke fra kjente Parajumpers som er vindtett og pustende. Jakken er lett og varm og fôret er av 100% dun. Du finner den her.

Her finner du alle vinter- og dunjakker på salg hos Anton Sport, Milrab, CareofCarl, GetInspired, NLYMan, Miinto, Follestad, Boozt, Høyer, Ferner Jacobsen og Ellos.