Norske E-Wheels står bak el-sparkesykkelen som har vunnet best i test, og selger også el-syklene som imponerer ekspertene. Nå sparer du flere tusen kroner ved å sikre deg de beste syklene.


Tidligere i november startet de et gigantisk salg i forbindelse med Black Friday, og har høye forventinger:

- Dette blir vårt største salg noensinne, sier Fredrik Leithe i E-Wheels, og legger til:

- Vi har Black Friday-priser hele måneden!

Denne uken har de satt satt ned prisene enda mer.
Her er de gode kuppene du gjør på elektriske sykler og sparkesykler nå:

Bestselgende elsykler:

Momas Jason er ifølge E-wheels Norges mest solgte. Denne kan du bruke på vei, terreng og sti og har opptil 100km rekkevidde.

Før 18990,- nå 13990,-.

Her finner du den

Momas Jason Urban 2023 er en allsidig og stilig elsukkel og kommer med opptil 100km rekkevidde. Fornøyde kunder hos E-wheels gir tilbakemeldinger om at her får du mye el-sykkel for pengene og at den er enkel å bruke.

Før 14990,- nå 13990,-.

Her finner du den

Sjekk også ut Jason Urban+ 2023 til rekordpris

Avelo Lourdes 2023 er en lett håndterlig allround el-sykkel. Den kommer med to rammestørrelser, og har opptil 50-65 km rekkevidde.

Før 14990,- nå 8990,-

Her finner du den

Fatbike for vintersesongen:

Momas Wayfarer 2023 er en kvalitetssykkel du kan bruke i både by og ulendt terreng Kraftig motor som gir en råsterk klatreevne. Rekkevidden er på optimalt 140km.

Før 27990,- nå 22990,-.

Her finner du den

Momas Ultimate 2023 Momas Ultimate ble kåret til best i test i Anbefaler sin test av elektriske terrengsykler. Modellen hadde svært imponerende klatreevne og fikk også plusspoeng for god rekkevidde. Utrolig mye for pengene!

Før 25990,- nå 21990,-.

Her finner du den

Bestselgende el-sparkesykler:

E- wheels E2S V2 Long Range er den nyeste versjonen som er oppgradert etter å ha vunnet flere tester, deriblant hos Nettavisen. Denne kommer med ny vanntetthetsgrad og oppdatert firmware som får mer effekt ut av motoren. Det betyr i praksis at den tar brattere bakker.

Før 4490,- nå 3690,-.

Her finner du den

E- wheels E2S V2 Max skal være helt overlegen i sin klasse. En kompakt modell som er lett å ta med seg, og god kraft og styrke. Denne ble kåret til best i test av Anbefaler sin test av kraftige el-sparkesykler til bruk under urbane forhold. Modellen hadde desidert best klatreevne og fikk også plusspoeng for god rekkevidde.

Før 9990,- nå 6990,-.

Her finner du den

Sjekk også ut E2S V2 PRO 2022 til kun 5490,-

E2S V2 PRO 2022

E- wheels by Joyor Y8S er elegant og sterk. Opptil 100km rekkevidde, behagelige bremser og sterk motor. Denne er tilpasset for norske forhold.

Før 12990,- nå 9990,-.

Her finner du den

Norges mest solgte el-sparkesykkel

E2S V2 2021 er Norges mest solgte elektriske sparkesykkel med over 30.000 solgte enheter. Sparkesykkelen har vunnet flere best i test-kåringer. Den fikk blant annet terningkast 6 Nettavisen.

Kort utdrag fra Nettavisen-testen:
«Her får du mye for pengene. Kvalitetssykkel som er behagelig å kjøre og som elegant drar deg opp bakkene. Modellen passer bedre for lettere og lavere personer enn PRO. Grei å pakke sammen og bære. Denne kunne vi enkelt bære opp til 4. etasje.»

Nå kan du gjøre et kjempekupp på denne. Her finner du tilbudet.

Mest populære el-sykkel

De siste årene har el-sykler tatt nordmenn med storm. Momas Jason er blant de mest populære syklene, og nå kan du sikre deg den til nedsatt pris.

Selv om vi nærmer oss høsten er det mange uker igjen av sykkelsesongen, og da har du en god terrengsykkel klar når våren kommer igjen. Dette er en rå elektrisk terrengsykkel og Norges mest populære.