Går du fortsatt og tenker på det du ikke fikk til jul? Vi har saumfart nettbutikkene og funnet de beste elektronikkjøpene akkurat nå. Kanskje finner du TV`en, MacBook`en eller hodetelefonene du har ønsket deg, på salg.

Nordic Sense Airfryer - 33 prosent rabatt

Airfryer har blitt meget populært de siste årene - det gjør matlagingen til en lek på kjøkkenet! Nordic Sense Airfryer fra Philips har touch panel, timer, rommer 5L, uttrekk bar non-stick skuff. Tilbered mat uten bruk eller ingen bruk av olje. Nå er den satt ned til 1099,- hos Komplett.

Les mer om airfryeren her

Dyson V15 Detect støvsuger - satt ned 1200 kroner

Dyson V15 er en meget populær støvsuger, og har flere gode funksjoner:

  • Laser avslører mikroskopisk støv
  • Tilpasser automatisk sugekraften
  • Vitenskapelige beviser på dyprengjøring
  • Opptil 60 minutters kraftfull rengjøring

Pakketilbudet hos Komplett innebærer Dyson V15 Detect Absolute trådløs støvsuger + V15 Floor Dock til 7990,-. Her må du være clubmedlem for å få det til den prisen.

Sjekk ut tilbudet her

Wilfa blender - 22 prosent rabatt

Er du glad i smoothie og er mye på farten eller vil du helst slippe å ha en svær blender på kjøkkenbenken? Da er en liten sportsblender perfekt for deg.Med denne lager du smoothien rett i glasset slik at du kan ta den med deg på vei til jobb, trening eller på tur samtidig som du kan slippe unna med mindre oppvask.

Ta en titt på blenderen her

Sony hodetelefoner - spar 500 kroner

Sony trådløse hodetelefoner har adaptiv støyreduksjon, høy lydkvalitet og 30 timers batterilevetid. Kontroller ved hjelp av fingertuppene. Perfekt til hjemmekontoret eller flyturen. Nå er de satt ned med 500 kroner hos Komplett.

Her finner du hodetelefonene

Apple MacBook Pro (2022) - spar 3000 kroner

Den nye M2-chipen gjør 13‑tommers MacBook Pro kraftigere enn noensinne. Nå leverer den samme kompakte designen som før opptil 20 timers batteritid, og rommer et aktivt kjølesystem som sikrer enda bedre ytelse. Med krystallklar Retina-skjerm, FaceTime HD-kamera og mikrofoner i studiokvalitet er dette den letteste bærbare Pro-maskinen vår. Nå er denne satt ned med 3000 kroner hos DustinHome.

Her finner du MacBook Pro på tilbud

Wilfa Kaffekvern - 28 prosent rabatt

Ingenting smaker så godt som nykvernede kaffebønner. Ved å male kaffen selv kan du lettere få kaffekoppen til å smake akkurat slik du vil ha den og du får flere muligheter til å utforske din personlige smak. Denne har 31 kverningsgrader, digital display med timer og kapasitet på 275 gram. Nå får du den til 999,- hos Komplett.

Sjekk ut kaffekverna fra Wilfa her

Xtorm Solar Powerbank - 33 prosent rabatt

De fleste av oss har bruk for en powerbank - enten på jobb eller på reise. Xtorm Solar Charger 5000 er en robust solcellelader for utendørsbruk som er bygd for å vare. Batteriet er kraftig nok til å lade en smarttelefon minst fire ganger. Solar Charger kan lades på to måter, enten via USB-C eller ved å ta den med ut og la det innebygde solcellepanelet gjøre solstråler om til strøm. De effektive SunPower-cellene fungerer selv på en overskyet dag! Nå får du den til 299 kroner hos Komplett.

Powerbanken finner du på tilbud her

Philips barbermaskin - spar 500 kroner

Philips Shaver series 7000 Wet & Dry barbermaskin gir deg tett barbering og avansert hudbeskyttelse. Du kan barbere vått, tørt og også dusjen. Perfeksjoner barberingen ved å pare barbermaskinen med Philips GroomTribe-appen. Barbering for barbering kan du spore utviklingen i huden, tilpasse barberingen og mestre teknikken for en barbering som er både hudnær og skånsom. Nå er den satt ned med 25 prosent hos Komplett.

Les mer om barbermaskinen her

Trigger Point massasjepistol - spar 1241 kroner

Denne testet vi i 2021, og resultatet? Det fungerte mye bedre enn vi hadde trodd. Denne massasjepistolen går virkelig i dybden og løser opp spenninger. Nå er den satt ned med 1241 kroner.

Her finner du massasjepistolen på tilbud

Samsung Galaxy Z Flip4 + Samsung Galaxy Tab8 - spar 2590 kroner

Samsung Galaxy Z Flip4 kommer med vidvinkelkamera og lang batteritid. Den 10,5" brede skjermen har en syltynn ramme som vil gi deg større opplevelser gjennom et skikkelig bredt visningsområde. Med på kjøpet får du med nettbrettet Samsung Galaxy Tab8.

Pakketilbudet finner du her

Jabra Elite trådløse ørepropper - satt ned 25 prosent

Et par trådløse hodetelefoner er viktig for deg som er glad i musikk, podkast eller snakker mye i telefonen på jobb. Jabra Elite 85T vant testen til TV2 Hjelper deg i 2019, og er utviklet for samtaler og musikkopplevelser, og frister med opptil 25 timers batteritid. I tillegg seks mikrofoner og vindskjerming for den ultimate lyden. Disse er satt ned med 500 kroner.

Her finner du øreproppene

Samsung Galaxy S20 - satt ned 20 prosent

Mobiltelefonen fra Samsung har trippelkamera, lynrask skjerm for en mer stabil og mykere følelse når du scroller, god prosessor, og beskytter mot sprut, vanndråper og støv. Nå får du den til 4990,- hos DustinHome.

Sjekk ut mobiltelefonen fra Samsung her

Philips lydplanke - spar 2200 kroner

Denne kraftige lydplanken har 300 W, trådløs subwoofer og Dolby-lyd. Den gir deg komplett og fyldig lyd - nyt actionfilmer eller din favorittserie. Nå er den satt ned med 2200 kroner hos Komplett.

Lydplanken finner du her

LG 65" OLED Evo 4K TV - spar 9000 kroner

En av kundeanmeldelse hos Komplett.no sier følgende om LG 65" OLED Evo:

- Rask levering fra komplett som vanlig. Er utrolig fornøyd med TV'n når det gjelder bildekvalitet og gaming-egenskaper. Veldig bra brukervennlighet på den også. TV'n støtter G-sync og Freesync Ultimate så den tar konsoll og PC-spillene til et helt nytt nivå, og med 120hz. TVn er også superlett. Anbefales!

Nå er den satt ned med 9000 kroner hos Komplett.

TV fra LG finner du på tilbud her

Oral-B elektrisk tannbørste - spar 491 kroner

Gjør tannpussen enda enklere! Den elektriske tannbørsten fra Oral-B kommer blant annet med tannkjøttbeskyttelse. Den smarte trykkontrollen varsler deg med et rødt lys hvis du pusser for hardt og lyser grønt ved riktig trykk. Her får du også med en egen ladestasjon som sikrer en full lading på kun 3 timer. Nå koster den kun 1999 hos Komplett.

Oral-B elektrisk tannbørste finner du her

Samsung 32" Odyssey gamingskjerm - 30 prosent rabatt

Odyssey utmerker seg innenfor kategorien ved å kombinere spillopplevelsen med en blanding av futuristisk design og teknologi. Takket være kontrasterende elementer som farge, form og linjer med minimalistisk design, utstråler Odyssey monitor av rå styrke. Nå får du den til 2795,- hos Komplett.

Nå er den på tilbud hos Komplett - satt ned med 30 prosent.

LG vaskemaskin + tørketrommel - satt ned med 3000 kroner

Ingenting er vel bedre enn en kombinert vaskemaskin som både vasker og tørker? Ifølge en av kundeanmeldelsene er dette en av de beste - den kommer med flere ekstrafunksjoner som for eksempel å rette ut skjortene. Genialt! Nå får du den til 5990 hos Komplett.

Maskinen finner du her

Polar Grit X pulsklokke - spar 1300 kroner

Den nye utendørs multisportsklokken Polar Grit X er en kombinasjon av robust, holdbart og lett design, og avanserte treningsfunksjoner. Med Polar Flow har du tilgang til alle mulighetene som treningsplattformen tilbyr. Polar Grit X kommer med innebygget GPS, kompass og høydemåler i treningsmodus, samt Polars unike Smart Coaching-funksjoner som gjør deg klar for framtidige opplevelser. Nå får du den til 2999,- hos Komplett.

Pulsklokken finner du her

Walking pad X21 - satt ned med 1499 kroner

Vi er i gang med 2023 og er du en av dem som sliter med å få tid til treningen, kan denne være redningen. WalkingPad X21 er en portabel møle som er sammenleggbar. Toppfarten er på 12 km/t, så her finnes det ingen unnskyldninger. Perfekt å ta frem på hjemmekontoret eller foran tv`en.

Her finner du walking pad X21

JBL høyttaler - 40 prosent rabatt

JBL Link Music gir et meget bra lydbilde - 360 grader. Den har støtte for Google Assistent og AirPlay 2 for enkel kontroll av Spotify, Apple Music eller YouTube Music. Nå er den satt ned til 590,- hos Kjell & Company (førpris: 999,-).

Her finner du JBL høytaler