Kjenner du at kjøkkenet ditt trenger en oppdatering med nytt utstyr? Da er du muligens ikke alene. Kanskje trenger du ny stavmikser, brødrister eller kjøkkenmaskin. Eller så er du ute etter en ny kjøkkendings som kanskje kan øke motivasjonen din for å lære deg å lage god mat på kjøkkenet.

Vi har samufart flere nettbutikker på leting etter gode salgskupp i januar. Under finner du 9 kjøkkendingser vi mener alle kjøkken bør ha.

Les også: Elektronikk på salg - de beste kjøpene akkurat nå

KitchenAid Foodprosessor - satt ned med 600 kroner

Denne har vi selv, og vi er veldig fornøyd. Foodprosessoren fra KitchenAid er liten og hendig samtidig som den er veldig effektiv. Den har 3 forskjellige hastighetsinnstillinger: høy, lav og pulsmiks, som sammen med det ulike tilbehøret gjør at du har alt du trenger for å lykkes på kjøkkenet.

Foodprosessoren finner du her

Wilfa Kaffekvern - 22 prosent rabatt

Er du kaffeelsker, må du faktisk skaffe deg en kaffekvern på kjøkkenet. Denne fra Wilfa lar deg kverne kaffebønner selv og skape en nydelig kopp med kaffe. Kvernen har 17 ulike kverningsgrader, fra espresso til filtermalt og kan brygge 2-12 kopper med kaffe.

Kaffekverna finner du på tilbud her

Create retro brødrister - 25 prosent rabatt

Denne brødristeren mener vi har et lekkert, retro design. Den har i tillegg ekstra brede åpninger, 6 styrker og to forhåndsinnstilte program: varme opp og tine. En perfekt brødrister spør du oss!

Brødristeren finner du på tilbud her

Modern House kjøkkenvekt - 60 prosent rabatt

Er du glad i å lage litt ekstra god mat, eller bake? Da har du muligens behov for en kjøkkenvekt. Denne digitale kjøkkenvekten kommer dynamomotor som genererer strøm ved en enkel vridning av knotten. Den vil da gi nok kraft for å drive vekten i 2 minutt, uten bruk av batteri eller ladning! Veier alt fra 1g-5kg.

Kjøkkenvekten finner du på tilbud her

Se hele salget til Kitchn her

Witt Smart SousVide med wifi - satt ned med 300 kroner

Sous Vide er en tilberedningsmetode hvor du tilbereder din mat i en vakuumpakket pose ved lav temperatur i lengre tid. Fordelen med denne Smart Sous Vide er, at den er utstyrt med Wifi. Ettersom det tar lengre tid å tilberede maten med vakuum, gir det en fantastisk frihet. Et must for fritidskokken!

Witt Smart SousVide finner du på tilbud her

Vinkjøleskap - spar 2000 kroner

Hvis du elsker vin og har bruk for oppbevaringsplass, så kan dette vinskapet være noe for deg. Vinkjøleskapet rommer 180 flasker rød- og hvitvin og har en moderne, stilren look i rustfritt stål med rustikke hyller av lyst tre. Kjøleskapet er designet med to individuelle temperatursoner, som hver har plass til 90 flasker vin

Her finner du vinkjøleskapet på tilbud

KitchenAid stavmikser - satt ned med 800 kroner

Å ha en stavmikser i kjøkkenskapet er aldri feil. Denne får du garantert bruk for! Smart stavmikser fra KitchenAid er enkel å bruke og har en avtagbar mikserarm med 4-punkts blad i rustfritt stål, som er ekstremt skarpt og kan klare det meste. Du kan f.eks bruke den til purèer, smoothier, supper og hummus.

Her finner du stavmikseren

Vannkoker - 16 prosent rabatt

Vannkokeren fra Wilfa er liten og nett, og rommer 1L. Perfekt for deg som trenger en rask tekopp, eller for studenten.

Her finner du vannkokeren

Brødbakemaskin - spar 238 kroner

Hvor deilig er det ikke å våkne til nybakte brød? Dette er en smart brødbakemaskin som gjør at du kan kose deg med ferske deilige brød uten at du selv trenger å blande og elte deigen. Maskinen tar 680-900 gr og har hele 15 digitale program.

Her finner du brødbakeren på tilbud