Rihanna (33) lanserte sitt sminkemerke i 2017, og nå er det endelig er det tilgjengelig i Norge. Vi har selv testet ut noe av sminken og gledet oss til lanseringen. Hittil har vi kun sett våre nordiske naboland selge godbitene, men nå er det vår tur. Merket føres eksklusivt hos Fredrik & Louisa i Norge - besøk nettsiden her.

– Jeg skapte Fenty Beauty fordi jeg ville lage et skjønnhetsmerke som er inkluderende for mennesker over hele verden. Jeg vil at alle skal følge seg vakre, satt pris på og styrket – uavhengig av deres etnisitet, kultur, hudfarge eller stil, sier Rihanna i en uttalelse.

Her får du tak i Fenty Beauty

Med 50 ulike foundation- og concealer-nyanser, og også bronzere, blusher og highlightere tilpasset absolutt alle hudtoner, har Fenty Beauty fylt et stort hull i skjønnhetssegmentet. Du altså garantert noe som passer akkurat din hudtone, og best av alt - alle produktene er 100% Cruelty Free.

Her er noen bestselgere:

Fenty Beauty Gloss Bomb

Den ultimate lipglossen med eksplosivt shimmer. Gir en naturlig look til dine lepper. Kan også påføres over leppestift eller blandes med andre lipgloss.

Her finner du den

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin

Skin tint skal jevne ut huden din, samtidig som den viser dine fine trekk. Påføres over primer og annen hudpleie. Denne er å påføre, fleksibel, og jevner umiddelbart ut huden.

Her finner du den

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

En lett, kremet bronzer som smelter inn i huden for naturlig farge og soft focus contouring.

Her finner du den

Vi har testet: Fenty Beauty Full Frontal Volume Lift & Curl

Denne kan vi anbefale sterkt. Den klumper ikke, gir ordentlig volum og ser naturlig ut. Lett å påføre og fjerne. Produktet er også testet og godkjent av Rihanna. Denne maskaraen holder det gående så lenge du gjør det.

Her finner du den

Vi har testet: Fenty Beauty Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow Palette

Enda et produkt vi har testet er dette nydelige øyeskyggepalettet. Det kommer med 6 ulike farger fra matt til skimrende, som kan mikses sammen eller påføres alene. En favoritt!

Her finner du det

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil

En skimrende, 3D-formel som etterlater ansiktet og huden krystallbelagt. Denne passer til alle hudtoner og gir en fin glød på huden.

Her finner du den

Se mer av Fenty Beauty her