En av de største fordelene med å date virtuelt er alle mulighetene det gir deg! Match.com er Norges største datingtjeneste, og kobler sammen mennesker som er ute etter seriøse forhold. Tjenesten setter deg sammen med single i nærheten av deg, slik at det er enkelt å møtes hvis man finner tonen.

Her registrerer du deg til å møte din neste partner.

Swipe deg gjennom profilene på tjenesten og kom i prat med noen du liker. Det er enkelt og helt kostnadsfritt å opprette en profil, og du kan bruke møteplassen uansett hvor du befinner deg i Norge.

Se dine nyeste matcher her.

Datingside for voksne

Match har eksistert siden 2002 og er en av Norges mest etablerte datingtjenester. Møteplassen har mange brukere, og skiller seg fra apper som Tinder, Bumble, Badoo og Happn ved at medlemmene deres i høyere grad skal være ute etter seriøse forhold, ifølge Match selv.

Tjenesten lar deg laste opp bilder av deg selv, legge til en beskrivelse og dine interesser, slik at du kan finne en partner som er tilpasset din profil. Har du ikke registrert deg enda?

Her registrerer du deg.

Dating app

Dating i Norge blir enklere med Match. Det kan være vanskelig å komme i kontakt med nye mennesker i naturlige settinger, og det kan være nervepirrende å gå bort til en fremmed for å introdusere seg selv. På Match blir man koblet sammen med noen man liker, og det er naturlig å starte en samtale. Gjør det enkelt og kom i gang i dag!

Her registrerer du deg på Match.com

Match dating

Når du er klar til å ta neste steg - hvorfor ikke sette opp en date?

En date er nervepirrende, men det er den eneste måten å utforske om man har en fremtid sammen utenfor appen. Et tips er å bruke kort tid i samtalen inne i appen. Det holder med et par kjappe meldinger frem og tilbake, slik at man rekker å bli litt kjent med hverandres situasjon og interesser. Deretter bør daten begynne å planlegges så fort som mulig.

Og hvem vet - kanskje du finner din neste partner. Du vil kun finne ut av det hvis du våger å prøve.

Her oppretter du profil helt kostnadsfritt.