Sinful selger sexleketøy i de tre skandinaviske landene, og ser store forskjeller mellom landene. Den største forskjellen er at nordmenn kjøper dyrere produkter enn det svenskene og danskene gjør. Konklusjonen er klar, om vi skal tro Rune Kjelsmark i Sinful:

- Norge er lengre fremme når det kommer til gadgets innen sexleketøy.

Ofte kjøper nordmenn seleketøy med motor og vibrasjon. Den største forskjellen er likevel på salget av klitorisstimulator, der selges det 57 prosent mer enn i Danmark og Sverige til sammen.

Norge kjøper også flere anal-leketøy. I Norge er 12 prosent av alt som kjøpes i den kategorien mens det er 9 prosent i Danmark. Sinul har også sett noe annet, at norske shoppere kjøper større dildoer enn det gjøres i nabolandene:

- Hvorfor velger norske kvinner så store dildoer? Er de vant til mer fylde, eller er det det fordi de trenger et par ekstra centimeter?

Skal vi tro WorldData er den gjennomsnittlige penisstørrelsen i Norge 14,34 centimeter. Det gir 46. plass, som er bak både Sverige og Norge, så det er i hvert fall ikke hva de norske kvinnene er vant til.

Se hele utvalget til Sinful her